KÖRNYEZETVÉDELEM

környezetvédelem

Megalkotjuk a jövő városait

Világszerte ugyanazzal a kihívással szembesülnek a városok: hogyan növekedjenek fenntartható módon. A közösségi közlekedés kulcsfontosságú ennek kapcsán, ezért célunk a jövőre nézve, hogy vezetőkké váljunk a világon a fenntartható szállítási megoldások terén.

Környezetvédelem Volvo módra

Környezetvédelem Volvo módra

A környezetünk megóvása egy Volvo alapérték. Ám számunkra mindez a tiszta levegőnél sokkal többről szól. Ez a nyersanyagok felelős felhasználását jelenti, és a környezet szempontjából előnyös és költséghatékony infrastruktúrákat célzó stratégiákat. Amelyek segítségével egyszerre tiszta, csendes és hatékony szállítási megoldásokat kínálhatunk, amelyek teljesen új lehetőségeket nyújtanak a modern városfejlesztés számára.

Felvillanyozó jövő

Felvillanyozó jövő

Minden erőnkkel olyan közösségi közlekedési rendszerek kidolgozásán munkálkodunk, amelyek mentesek a zaj, a szén-dioxid és egyéb káros anyagok kibocsátásától. Meggyőződésünk, hogy a mi felelősségünk, hogy meggyorsítsuk az átállást, amely során az elektromosság válik a városi közösségi közlekedés fő energiaforrásává. Már ma mutatjuk az utat az elektromobilitási megoldások terén, új koncepciókat teszünk lehetővé a fenntartható várostervezés és -fejlesztés számára.

Úttörő hibrid és elektromos buszok

Úttörő hibrid és elektromos buszok

Villamosított járműveink bizonyítják vezető pozíciónkat az elektromobilitási megoldások terén. A Volvo Buses már több mint 4000 hibrid buszt szállított ki világszerte. Hálózatról is tölthető hibrid járműveink számos európai városban szolgálnak, és teljesen elektromos buszaink is több piacon megjelennek a közeljövőben.

Képzeljen el egy várost a közlekedés zaja nélkül

Képzeljen el egy várost a közlekedés zaja nélkül

Tekintse meg a bemutató videót

KÖRNYEZETVÉDELMI TECHNOLÓGIÁK

A Volvo nemzetközi piacvezető az elektromobilitás terén, több mint 4200 hibrid és elektromos hibrid buszt értékesített világszerte. A fosszilis üzemanyag helyett áramot használni azonnali és hosszú távú előnyökkel jár a környezet és az emberek életminősége szempontjából.

Párhuzamos hibrid technológia

Párhuzamos hibrid technológia

A Volvo egyedülálló párhuzamos hibrid technológiája nemcsak üzemanyagot takarít meg és csökkenti a károsanyag-kibocsátást, hanem további előnyökkel is jár: nem üzemel alapjáraton a dízelmotor a buszmegállókban és onnan csendesen indul el a villanymotorral.

Hatékony töltés

Hatékony töltés

A Volvo 7900 Electric esetében a végállomásokon végzett teljesen automatikus gyorstöltés magas szinten tartja a termelékenységet – és segít a menetrend betartásában.

Tudja meg, hogy működik (YouTube)
I-Coaching

I-Coaching

Az I-Coaching segít Önnek üzemanyag-hatékonyabb módon vezetni. Azonnali visszajelzést ad olyan paraméterekről, mint a túl nagy fordulatszám, a túl hosszú üresjárat és a túl nagy sebesség.

Biztonság

Biztonság

Volvo biztonságban biztosan megérkezik

A Volvo biztonság
Minőség

MINŐSÉG

Első ügyfél-elégedettség tekintetében

Minőség