MINŐSÉG

Minőség

Első ügyfél-elégedettség tekintetében

Tudjuk, hogy az üzleti eredménye az általunk biztosított termékek és szolgáltatások minőségén múlik. Éppen ezért a minőség a Volvo egyik alapértéke, amely mélyen, történelmünkben gyökerezik.

Több, mint egy ígéret

Több, mint egy ígéret

A minőség nem csupán tükrözi ígéretünket a valós üzemidő és tartósság tekintetében. A prémiumminőség ezen messze túlmutat, és tevékenységünk minden részletére kiterjed: a termékeink fejlesztésétől a gyártásukig, a termékeinktől és szolgáltatásainktól egészen az ügyfélszolgálatig. Minden lépésünknél egyértelműen Önre, az ügyfelünkre fókuszálunk, célunk, hogy mindig felülmúljuk elvárásait.

Prémiumminőség minden részletben

Prémiumminőség minden részletben

Minőségi ígéretünk és ügyfélközpontúságunk a Volvo vállalati kultúráján alapul, amelyet minden munkatársunk elkötelezettségére és részvételére építettünk. Ez a folyamatos haladás és innováció kultúrája, amely segít biztosítani a minden részletre kiterjedő prémium minőséget, és amely lépésről lépésre közelebb visz minket célunkhoz, hogy elsők legyünk ügyfél-elégedettség tekintetében.

HÄLLEREDBEN FESZEGETJÜK A HATÁROKAT

A Volvo saját tesztpályáján a Svédország délnyugati részén fekvő Hälleredben buszainkat a legkeményebb körülmények között tesszük próbára. Ez fejlesztési munkánk kulcsfontosságú része, mégpedig a Volvo Buses márka összes terméke esetében alapfelszerelésnek számító minőség, megbízhatóság és biztonság biztosítására.

HÄLLEREDBEN FESZEGETJÜK A HATÁROKAT

Pályák minden helyzetre

A tesztközpontban összesen 15 különböző tesztpálya található, így mindent tesztelhetünk, amivel a Volvo autóbuszok és turistabuszok az élettartamuk során találkozhatnak. Az alváz és az alkatrészek kemény tesztje nagy kihívást jelentő útfelületeken, a nagy sebességű vezetés, az agresszív kanyarodás, a csúszós utak mind az abszolút határaikig feszítik a fejlett biztonsági rendszereinket.

Valós méretű borulási tesztek

A valósághű számítógépes szimulációk mellett a valós méretű teszek fontos eszközt jelentenek biztonsági munkánk és a minőségbiztosítás során. Ilyen például az R66 borulási teszt, amely a tető ellenálló képességét, s a hárompontos övek hatásosságát teszteli a turistabusz pályaelhagyását és felborulását szimulálva.

Biztonság

Biztonság

Volvo biztonságban biztosan megérkezik

A Volvo biztonság
KÖRNYEZETVÉDELEM

KÖRNYEZETVÉDELEM

Megalkotjuk a jövő városait

Környezetvédelem