Küldetésünk

Küldetésünk

Fenntartható szállítási megoldásokkal mutatjuk az utat

A Volvo Buses a világ egyik legnagyobb autóbusz- és turistabusz-gyártója, több mint 85 országban vagyunk jelen. Lelkesedésünk arra ösztönöz minket, hogy segítsünk megalkotni a jövő városait, amelyek torlódásoktól, káros anyagoktól és zajtól mentesek. Küldetésünk, hogy segítsük az üzemeltetőket és a településeket, hogy az embereknek biztonságos, tiszta és hatékony utazást biztosítsanak a munkába járáshoz, a város egyik pontjáról egy másikba vagy a kontinens két vége között. Ennek érdekében törekszünk a fenntartható szállítási megoldások legjobb szolgáltatójává válni.

Biztonság

Számunkra mindig a biztonság az első. Ez a Volvo egyik alapértéke, lényegünk része. És a biztonsági célkitűzésünk egyértelmű: zéró baleset a Volvo Group termékeivel.

Biztonság > 

Környezetvédelem

Másik alapvető értékünk a környezetvédelem. Átfogó célunk a jövőre nézve, hogy vezetőkké váljunk a világon a fenntartható szállítási megoldások terén. Már most erre tartunk úttörő elektromobilitási
megoldásainkkal.

Környezetvédelem >

Minőség

Harmadik alapértékünk a minőség. A kompromisszumot nem ismerő minőség minden cselekedetünket átjárja. Úttörő innovációinktól, termékeinktől és szolgáltatásainktól a teljes városokra kiterjedő megoldások bevezetéséig.

Minőség > 

Küldetésünk

Megújítjuk a jövőt

Amikor előre tekintünk, akkor egy gyorsan változó világot látunk, amely a városiasodás, a környezetszennyezés, a zajterhelés és a torlódások egyre növekvő kihívásaival néz szembe. Ám a Volvo a lehetőségeket és a megoldásokat is látja. Az újításra, a biztonságra és az energiahatékony technológiákra összpontosítunk, így tudjuk, hogy a Volvo hatással lehet a globális fejlődésre. Csendes, tisztább és biztonságosabb közlekedési megoldásainkkal törekszünk márkánk ígéretét teljesíteni – Driving Quality of Life, azaz Az életminőség vezetése.

Tények röviden rólunk

  • Az egyik legnagyobb autóbusz- és turistabusz-gyártó
  • Évente több mint tízezer kiszállított jármű
  • Úttörő elektromobilitási megoldások
  • Világszerte több mint 85 országban aktív
  • Több mint hétezer elkötelezett munkatárs
  • A Volvo Group tagja – amely a világ egyik vezető nehézhaszonjármű-gyártója.
Történelem

Történelem

Élvonalbeli történet

Történelem
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba