vevőszolgálat

Éjjel-nappal, az év minden napján támogatjuk üzletmenetét

Amennyiben egy Volvo buszba invesztál, akkor egy biztos üzletbe fektet be. Vevőszolgálati támogatásunkkal termékek és szolgáltatások egész sorára számíthat, amelyeket úgy terveztünk, hogy maximalizálják az üzemidőt, csökkentsék az élettartamra vetített költséget és hosszú távra biztosítsák a jövedelmezőséget.
SZERVIZHÁLÓZAT

SZERVIZHÁLÓZAT

Nemzetközi szervizhálózat, amelyre számíthat

Bárhova is viszi útja, műhelyek és szervizközpontok alkotta nemzetközi hálózatunk készen áll, hogy személyre szabott szolgáltatást és segítséget nyújtson Önnek a problémamentes üzemelés biztosítására.

Szervizhálózat
EREDETI VOLVO SZERVIZ

EREDETI VOLVO SZERVIZ

Buszát csúcsformában tartjuk

Az Eredeti Volvo Szerviz jóvoltából tudja, hogy autóbusza mindig a lehető legjobb karbantartást kapja a teljesítmény biztosítása, az üzemidő maximalizálása és az élettartamra vetített költségek csökkentése érdekében.

Eredeti Volvo Szerviz
EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

Tapasztalja meg a valódi különbséget

Ha alkatrészt kell cserélnie, mindig Eredeti Volvo Alkatrészeket építsen be. Ezeket gondosan úgy tervezték és tesztelték, hogy jól együttműködjenek egy fejlett rendszerben – az Ön buszában.

Eredeti Volvo Alkatrészek
EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

Megbízható minőség kedvező áron

Az Eredeti Volvo Cserealkatrészek felújított Volvo alkatrészek széles kínálatát nyújtja a teljes motoroktól az egyes részegységekig.

Eredeti Volvo Cserealkatrészek

SZOLGÁLTATÁSOK

Biztosítsa az üzemidőt

Biztosítsa az üzemidőt

Egy Volvo Szervizszerződés megkötésével minimalizáljuk az adminisztrációját és a járműveiről az előre meghatározott költség fejében mi gondoskodunk. Mindig Eredeti Volvo Alkatrészeket használunk, amelyeket szakképzett szerelők építenek be.

Biztosítsa az üzemidőt
Csatlakozzon a termelékenységhez

Csatlakozzon a termelékenységhez

A hálózatba kapcsolás egész egyszerűen termelékenységi forradalom. A járműveket és a járművezetőket az interneten keresztül is figyelemmel kísérheti, nyomon követheti a flottája tevékenységét. Ha szükséges, akár valós időben is. Csatlakozzon és szabadítsa fel a cégében rejlő termelékenységi lehetőségeket.

Csatlakozzon a termelékenységhez
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Egy autóbusz soha nem lehet jobb, mint a vezetője. Az üzemanyag-takarékosság, a szervizköltségek és az utaselégedettség olyan kritikus üzleti paraméterek, amelyekre a vezetési stílus közvetlen hatással bír.

Járművezetői teljesítmény