vevőszolgálat

Éjjel-nappal, az év minden napján támogatjuk üzletmenetét

Amennyiben egy Volvo buszba invesztál, akkor egy biztos üzletbe fektet be. Vevőszolgálati támogatásunkkal termékek és szolgáltatások egész sorára számíthat, amelyeket úgy terveztünk, hogy maximalizálják az üzemidőt, csökkentsék az élettartamra vetített költséget és hosszú távra biztosítsák a jövedelmezőséget.
SZERVIZHÁLÓZAT

SZERVIZHÁLÓZAT

Nemzetközi szervizhálózat, amelyre számíthat

Bárhova is viszi útja, műhelyek és szervizközpontok alkotta nemzetközi hálózatunk készen áll, hogy személyre szabott szolgáltatást és segítséget nyújtson Önnek a problémamentes üzemelés biztosítására.

Szervizhálózat
EREDETI VOLVO SZERVIZ

EREDETI VOLVO SZERVIZ

Buszát csúcsformában tartjuk

Az Eredeti Volvo Szerviz jóvoltából tudja, hogy autóbusza mindig a lehető legjobb karbantartást kapja a teljesítmény biztosítása, az üzemidő maximalizálása és az élettartamra vetített költségek csökkentése érdekében.

Eredeti Volvo Szerviz
EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

Tapasztalja meg a valódi különbséget

Ha alkatrészt kell cserélnie, mindig Eredeti Volvo Alkatrészeket építsen be. Ezeket gondosan úgy tervezték és tesztelték, hogy jól együttműködjenek egy fejlett rendszerben – az Ön buszában.

Eredeti Volvo Alkatrészek
EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

Megbízható minőség kedvező áron

Az Eredeti Volvo Cserealkatrészek felújított Volvo alkatrészek széles kínálatát nyújtja a teljes motoroktól az egyes részegységekig.

Eredeti Volvo Cserealkatrészek

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Ön mellett állunk

Európa egészét lefedő segélyszolgálat a Volvo Action Service, amely a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető – maximális üzemidőt és minimális állásidőt biztosít.

Volvo Action Service