EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

Megbízható minőség kedvező áron

Az Eredeti Volvo Cserealkatrészek felújított Volvo alkatrészek széles kínálatát nyújtja a teljes motoroktól az egyes részegységekig. Mindent megtalálhat közöttük, a légsűrítőktől, vezérlőegységektől, sebességváltóktól és turbófeltöltőktől a tengelykapcsoló-készletekig és az adagolóporlasztókig.

Az életciklus része

Az életciklus része

Az Eredeti Volvo Cserealkatrészek program használt alkatrészeket szó szerint újjá varázsol. Az egyetlen különbség egy új alkatrészhez képest az igen kedvező árú minőség és a kisebb környezeti hatás.

Általában, ha valamit használtan veszünk, akkor azt gondolhatjuk, hogy ez alacsonyabb rendű terméket jelent. Ám ez nem igaz az Eredeti Volvo Cserealkatrészek esetében. Ezeket eredeti állapotúra újítottuk fel, sőt adott esetben a legújabb szabványoknak is megfelelőre fejlesztettük tovább. A minőségi és funkcionális elvárások ugyanazok, mint az új alkatrészek esetében, ráadásul még a garancia is ugyanaz ezekre.

Keresse meg a legközelebbi szervizt

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Most igényli a segítséget? A segítség csupán egy telefonhívásra van – éjjel-nappal, az év minden napján. +32 9 255 67 11

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

Tapasztalja meg a valódi különbséget

Eredeti Volvo Alkatrészek
Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Volvo Buses – Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
FELÚJÍTÁS

FELÚJÍTÁS

Volvo busza olyan marad, mint új korában

Felújítással meghosszabbítja a Volvo autóbuszok és turistabuszok élettartamát. Az utasteret, a külsőt és a műszaki tartalmat érintő frissítések további hosszú éveket adnak az élettartamhoz.

Felújítás