EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

Tapasztalja meg a valódi különbséget – megéri

Egy Eredeti Volvo Alkatrész ugyanazzal a minőséggel készül, mint az alkatrész, amelyet a buszba a gyártás során szereltek be. Kifejezetten annak érdekében terveztük, hogy hosszú élettartamot biztosítson teljes garanciával, minimalizálja a problémákat és maximális üzemidőt biztosítson.

Biztonságban marad

Biztonságban marad

Az Eredeti Alkatrészek mellett szóló egyik legfontosabb érv a biztonság. Az Eredeti Volvo Alkatrészek csak egyetlen minőségi szinttel készülnek – és ezt úgy tartjuk egyenletesen magas szinten, hogy minden egyes alkatrészt ugyanazon mérce szerint tervezünk, ellenőrzünk, tesztelünk és újratesztelünk, mint magát a járművet. Mindezt azért, hogy megfeleljen annak a híres biztonsági szintnek, amelyről a Volvo márka világszerte ismert.

Üzemanyag-hatékony marad

Üzemanyag-hatékony marad

A megfelelő alkatrészek beépítésével nem csupán a megbízható üzemeléshez járul hozzá. Hiszen hatással bírnak a motor teljesítményére, üzemanyag-fogyasztására, illetve ennek
kapcsán a szén-dioxid- és a károsanyag-kibocsátásra is. Amennyiben Eredeti Volvo Alkatrészeket épít be járművébe, tudja előre az eredményt: továbbra is alacsony üzemanyag-fogyasztás, biztosítottan környezetbarát üzemeltetés egyértelmű
üzleti előnnyel.

Nyereséges marad

Nyereséges marad

Egy hamisított alkatrész talán vonzónak tűnhet, ám vajon megfelel a Volvo határértékeknek? Amennyiben nem, akkor a rossz alkatrész fokozza a jármű kopását és elhasználódását.
Az Eredeti Volvo Alkatrészeket a maximális üzemidő, üzemanyag-hatékonyság és biztonság biztosítására tervezzük, ezek mind kulcsfontosságúak egy egészséges és költséghatékony vállalkozáshoz.

Keresse meg a legközelebbi szervizt

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Most igényli a segítséget? A segítség csupán egy telefonhívásra van – éjjel-nappal, az év minden napján.

+32 9 255 67 11

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

Megbízható minőség kedvező áron

Eredeti Volvo Cserealkatrészek
Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Volvo Buses – Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
FELÚJÍTÁS

FELÚJÍTÁS

Volvo busza olyan marad, mint új korában

Felújítással meghosszabbítja a Volvo autóbuszok és turistabuszok élettartamát. Az utasteret, a külsőt és a műszaki tartalmat érintő frissítések további hosszú éveket adnak az élettartamhoz.

Felújítás