EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK

Tapasztalja meg a valódi különbséget – megéri

Egy Eredeti Volvo Alkatrész ugyanazzal a minőséggel készül, mint az alkatrész, amelyet a buszba a gyártás során szereltek be. Kifejezetten annak érdekében terveztük, hogy hosszú élettartamot biztosítson teljes garanciával, minimalizálja a problémákat és maximális üzemidőt biztosítson.

Biztonságban marad

Biztonságban marad

Az Eredeti Alkatrészek mellett szóló egyik legfontosabb érv a biztonság. Az Eredeti Volvo Alkatrészek csak egyetlen minőségi szinttel készülnek – és ezt úgy tartjuk egyenletesen magas szinten, hogy minden egyes alkatrészt ugyanazon mérce szerint tervezünk, ellenőrzünk, tesztelünk és újratesztelünk, mint magát a járművet. Mindezt azért, hogy megfeleljen annak a híres biztonsági szintnek, amelyről a Volvo márka világszerte ismert.

Üzemanyag-hatékony marad

Üzemanyag-hatékony marad

A megfelelő alkatrészek beépítésével nem csupán a megbízható üzemeléshez járul hozzá. Hiszen hatással bírnak a motor teljesítményére, üzemanyag-fogyasztására, illetve ennek
kapcsán a szén-dioxid- és a károsanyag-kibocsátásra is. Amennyiben Eredeti Volvo Alkatrészeket épít be járművébe, tudja előre az eredményt: továbbra is alacsony üzemanyag-fogyasztás, biztosítottan környezetbarát üzemeltetés egyértelmű
üzleti előnnyel.

Nyereséges marad

Nyereséges marad

Egy hamisított alkatrész talán vonzónak tűnhet, ám vajon megfelel a Volvo határértékeknek? Amennyiben nem, akkor a rossz alkatrész fokozza a jármű kopását és elhasználódását.
Az Eredeti Volvo Alkatrészeket a maximális üzemidő, üzemanyag-hatékonyság és biztonság biztosítására tervezzük, ezek mind kulcsfontosságúak egy egészséges és költséghatékony vállalkozáshoz.

Keresse meg a legközelebbi szervizt

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Most igényli a segítséget? A segítség csupán egy telefonhívásra van – éjjel-nappal, az év minden napján.

+32 9 255 67 11

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

EREDETI VOLVO CSEREALKATRÉSZEK

Megbízható minőség kedvező áron

Eredeti Volvo Cserealkatrészek
Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

Volvo Buses – Üzemidő biztosítása Volvo Szervizszerződésekkel

SZOLGÁLTATÁSOK

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching

A Volvo I-Coaching egy hálózatba kapcsolt szolgáltatás a járművezetői teljesítmény folyamatos javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el.

Volvo I-Coaching
Volvo Connect alkalmazás

Volvo Connect alkalmazás

A Volvo Connect alkalmazás a legegyszerűbb módja annak, hogy áttekintést kapjon a flottája teljesítményéről. Az alkalmazás lényegében a rendkívül hatékony Flottakezelési szolgáltatásunk összefoglalója, és segítségével akár az egyes járműveit is nyomon követheti.

Volvo Connect alkalmazás
Arany szervizszerződés

Arany szervizszerződés

Az Arany Szerviszerződés a legjobb védelmet nyújtja a nem tervezett leállásokkal szemben. Biztosítja, hogy az autóbusz mindig csúcsformában maradjon.

Arany szervizszerződés