ajánlatunk

Gondoskodjon ügyfelei elégedettségéről

Teljes körű megoldásokat kínál a Volvo a városi és helyközi üzemeltetőknek, valamint a távolsági turistautakkal és különjárati fuvarokkal dolgozó cégeknek egyaránt. Ajánlatunkban találhat járműveket, valamint értéknövelő szolgáltatások teljes sorát is – a finanszírozástól a karbantartásig, az online elemzésektől a felújításig. Amennyiben a Volvo a partnere, akkor gondoskodhat termelékenységéről – és ügyfelei elégedettségéről.
Autóbuszok

Autóbuszok

Megoldások az Ön városa számára

A hatékony közösségi közlekedés az egyik kulcsa a városok fenntartható növekedésének és a javuló közegészségnek. A Volvo biztosítja a valós változások eléréséhez szükséges járműveket, szolgáltatásokat és infrastruktúrát. Elérkezett a jövő.

Autóbuszok
Turistabuszok

Turistabuszok

Kifinomult, pihentető és kifizetődő

Turistabusszal utazni a közúti közlekedés legbiztonságosabb módja. Ráadásul nagyon kényelmes is. Fedezze fel turistabuszaink kínálatát, amelyekkel több utast vonzhat, akik a Volvo biztonsága jóvoltából nyugodtan utaznak majd Önnel.

Turistabuszok
ALVÁZAK

Alvázak

Biztos alapok a nyereséges üzlethez

Közel egy évszázada a Volvo a megbízható, szorgalmasan dolgozó járművek építésének éllovasa. Alvázaink tökéletesen egyesítik a tapasztalatunkat, az innovációinkat és a beépített termelékenységet.

Alvázak
Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Volvo Buses az Ön szolgálatára áll

Amennyiben a Volvo a partnere, akkor mindig talál majd egy újabb módszert üzletmenete javítására. Értéknövelő szolgáltatásaink jóvoltából eltűnik a napi üzemeltetéséből a kockázat és a bizonytalanság. Invesztáljon az üzemidőbe és utasai elégedettségébe.

Szolgáltatások