HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

Mindent tartalmaz

A Használatra Kész Szerződés teljesen üzemkész járműveket biztosít garantált, ütemezett rendelkezésre állással egy meghatározott díjért. Javítja az üzemeltető tőkeerejét és pénzforgalmát, valamint csökkenti az üzemeltetési költségeit és támogatja az üzletfejlesztést az értéklánc magasabb szintjein.

Egész napos rendelkezésre állás – mindennap

A kapacitás és az üzemidő létfontosságú bevételi tényezők minden buszüzemeltető számára. A Használatra Kész Szerződés garantálja a rendelkezésre állást és az üzemidőt, így növeli termelékenységét. A menetrend és egyéb feladatai alapján a Volvo mindig biztosítja, hogy a megfelelő számú jármű álljon szolgálatra készen.

Megbízható járművek – üzemkészen

Egy Használatra Kész Szerződéssel járművezetője egy tiszta, kitakarított, feltöltött üzemanyagtartályú és megfelelően karbantartott autóbuszt kap – minden reggel. A Volvo a műszakok között mindenről gondoskodik, a javításokat és bármilyen kockázatokat is beleértve. Az Ön előnye így, hogy jobban koncentrálhat üzletmenete magasabb szintjeire, valamint csökkennek a zavarok kapcsán fellépő kötbérek.

Pénzügyileg kifizetődő

Eldöntheti, hogy az Ön vállalata vagy a Volvo tulajdonában legyenek a buszok, és számos lízing, illetve finanszírozási opció közül választhat. Csökkenti a tőkebefektetést, valamint az üzemeltetési és karbantartási költségeket is. Ehhez vegye hozzá a pénzforgalom és a tőkeerő javulását, így könnyen beláthatja e megoldás üzleti előnyeit.

Átfogó ajánlat

A Használatra Kész Szerződés felépítése egyértelmű és lényegre törő:

  • Garantált üzemelés meghatározott kilométerenkénti költségért
  • Járműveket, infrastruktúrát és projektmenedzsmentet is tartalmaz
  • Kimutatások az üzemanyag-fogyasztásról és az elektromos hajtáslánc energiafelvételéről
  • A karbantartást, a járművek állapotának felügyeletét és a javításokat is tartalmazza
  • A Zónakezelés biztosítja a helyi korlátozások és előírások betartását
  • Opcionális buszgarázs-szolgáltatásokat is kínálunk, hogy tökéletesen megfeleljenek a már meglévő üzemelési körülményeknek

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
FINANSZÍROZÁS

FINANSZÍROZÁS

Egy visszautasíthatatlan ajánlat

Olyan pénzügyi partner az üzemeltetőnek, amely valóban megérti az ügyfelek üzletmenetét.

Finanszírozás
HIBRIDAKKUMULÁTOR-SZERZŐDÉS

HIBRIDAKKUMULÁTOR-SZERZŐDÉS

Hosszú távon teljesítő akkumulátor

Igazi nyugalmat biztosít a Hibridakkumulátor-szerződés. Az alapos állapotellenőrzés biztosítja, hogy mindig a megfelelő teljesítmény álljon rendelkezésére.

Hibridakkumulátor-szerződés
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba