Városa új korszakot teremthet a közösségi közlekedésben a Volvo elektromos hibrid buszokkal. Megnöveli a szolgáltatási színvonalat, illetve eljuthat a korábban elzárt területekre – csak két példa a város lakói számára nyújtott előnyök közül.

Energiamegtakarítás

A Volvo 7900 Electric Hybrid a gázolajfogyasztást átlagosan 75 százalékkal csökkenti. A mozgáshoz szükséges többi energiát az energia-visszatáplálás és a végállomáson való töltés biztosítja. Így a teljes energiamegtakarítás 60 százalék!

Hallgatni arany

A zajszennyezés egy gyorsan egyre fontosabbá váló kérdés a várostervezésben, és hatalmas társadalmi költségekkel jár. Az elektromos hibridek útjuk átlagosan 70 százalékát elektromos üzemmódban teljesítik. A különbség egyértelműen hallható.

Engedje lélegezni a városát

A Volvo 7900 Electric Hybrid elektromos üzemmódban helyi károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedik. Így az érzékeny területeket is kiszolgálhatja, sőt akár épületen belüli végállomás is kialakítható. És ne feledkezzünk meg a hosszú távú közegészségügyi előnyeiről sem!

Az utazás új élménye

A Volvo 7900 Electric Hybrid fedélzetén normál hangerővel beszélgethetnek, nem kell teljes hangerőre tekerni a zenét – vagy egyszerűen csak élvezheti a csendes utazást Színtiszta élmény utasainak.

Volvo 7900 Electric Hybrid

Képzeljen el egy várost a közlekedés zaja nélkül

Tekintse meg a bemutató videót
Volvo 7900 Electric Hybrid

Termékjellemzők

Bizonyított technológia

Bizonyított technológia

A Volvo elektromos hibrid hajtáslánca a Volvo 7900 Hybrid buszok jól bevált hajtásláncának kibővítése. A különbséget a nagyobb teljesítményű elektromos motor, a nagyobb energiatároló kapacitás, valamint a lehetőség szerinti töltéshez szükséges berendezés jelenti.

Hat perc alatt feltölthető

Hat perc alatt feltölthető

A töltőcsatlakozó a busz tetején kapott helyet. Az összes mozgó alkatrész a töltőoszlopban található, ezzel minimalizálva a jármű karbantartási igényének növekedését. A jellemző töltési idő hat perc, és erre rendszerint a végállomáson kerül sor.

Vezessen kényelemben

Vezessen kényelemben

A csendes és egyenletes elektromos üzemmód biztonságos és kényelmes vezetést biztosít. A kormánykerék, a műszerfal és az ülés mind állítható, így könnyen megtalálható az ideális vezetési pozíció.

Csak a legjobb anyagok

Csak a legjobb anyagok

A karosszéria és a tető alumíniumból készült, amely 90 százalékban újrahasznosítható. Ez a felépítés csökkenti a tömeget, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Sokoldalúság

Sokoldalúság

A Volvo 7900 Electric Hybrid rendkívüli rugalmasságot kínál. A végállomásokon végzett rövid töltésfolyamat magas szinten tartja a termelékenységet – és segít Önnek a menetrend betartásában. Ráadásul meghatározott területeken elektromos autóbuszként, máshol pedig hibridként üzemelhet.

Elektromos ajtók

Elektromos ajtók

Az elektromos mozgatású ajtók nemcsak gyorsabbak és megbízhatóbbak, hanem akár figyelemre méltó módon, két százalékkal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást is.

ELEKTROMOBILITÁS

ELEKTROMOBILITÁS

Felvillanyozó jövő

Elektromobilitás

Szolgáltatások

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching

A Volvo I-Coaching egy hálózatba kapcsolt szolgáltatás a járművezetői teljesítmény folyamatos javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el.

Volvo I-Coaching
Volvo Connect alkalmazás

Volvo Connect alkalmazás

A Volvo Connect alkalmazás a legegyszerűbb módja annak, hogy áttekintést kapjon a flottája teljesítményéről. Az alkalmazás lényegében a rendkívül hatékony Flottakezelési szolgáltatásunk összefoglalója, és segítségével akár az egyes járműveit is nyomon követheti.

Volvo Connect alkalmazás
Csatlakozzon a termelékenységhez

Csatlakozzon a termelékenységhez

A hálózatba kapcsolás egész egyszerűen termelékenységi forradalom. A járműveket és a járművezetőket az interneten keresztül is figyelemmel kísérheti, nyomon követheti a flottája tevékenységét. Ha szükséges, akár valós időben is. Csatlakozzon és szabadítsa fel a cégében rejlő termelékenységi lehetőségeket.

Csatlakozzon a termelékenységhez

LETÖLTÉS

További információk

A Volvo 7900 Electric Hybrid fő előnyei könnyen megérthetők. Itt lent néhány hivatkozást talál, hogy további jellemzőket, tényeket és adatokat is megismerhessen.
Volvo elektromos hibrid buszok Hamburgban

Volvo elektromos hibrid buszok Hamburgban

Volvo Buses – Volvo elektromos hibrid buszok Hamburgban

További autóbuszaink

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Megbízhatóság, üzemanyag-hatékonyság és környezettudatosság.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Közlekedjen ott, ahova az emberek mennének.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba