Sokkal több az új Volvo 7900 Electric, mint csupán egy elektromos autóbusz. Lehetőségeket teremtő eszköz, amellyel új módon fejlesztheti tovább közösségi közlekedési rendszerét – és az egész városát. A Volvo 7900 Electric szó szerint bárhová eljut. Csendes és tiszta üzemű, helyi károsanyag-kibocsátás nélküli, így eljuthat oda, ahová az emberek valóban menni szeretnének.

Közlekedjen ott, ahova az emberek mennének

Az elektromos meghajtás jóvoltából olyan helyekre is behajthat, ahová korábban busszal nem mehetett. Épületeken belülre, érzékeny területekre, nappal vagy akár éjszaka. A közösségi közlekedés még inkább közösségivé válhat.

Használatra Kész Szerződés. Egy mindent tartalmazó ajánlat.

A Volvo 7900 Electric használatra kész megoldásként érhető el, amely meghatározott kilométerdíjért biztosítja az Ön által igényelt kapacitást. Kedvező pénzügyi feltételek, garantált rendelkezésre állás és mérsékelt kockázat.

A zaj ára – meg tudja fizetni?

Az egészségre ártalmas zaj ellen számtalan módon kell küzdeni. Az elektromos buszok bevezetésével ráadásul rendkívül sok pénzt is megtakarít. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megmutatjuk, miként.

Hajtson be a zéró zónába

Akadnak olyan utcák, ahol a szokásosnál is óvatosabbnak kell lenni, lassabban szabad csak haladni. Ilyen helyzetekben a Volvo Zónakezelés a tökéletes vezetői segédrendszer.

Volvo 7900 Electric

Képzelje el a lehetőségeket!

Videó lejátszása

Zajszint tekintetében hatalmas a különbség a régi buszokhoz képest.

Kristina Book

Buszvezető az 55-ös járaton Göteborgban

Volvo 7900 Electric

     

Termékjellemzők

Használatra kész megoldás

Használatra kész megoldás

Az új Volvo 7900 Electric bevezetése teljes nyugalmat biztosít. Hiszen használatra kész megoldásként kínáljuk az üzemidő fenntartása és az üzemeltetési, illetve pénzügyi kockázatok minimalizálása érdekében. Az igényeinek megfelelő kapacitással, meghatározott kilométerenkénti költségért.

Érzékeny zónák kezelése

Érzékeny zónák kezelése

Számos város korlátozza a belvárosi forgalmat. Egyre gyakoribbá válnak az olyan területek, ahol korlátozzák a károsanyag-kibocsátást, a zajt és a sebességet. A Volvo 7900 Electric megfelel a kibocsátási és zajkorlátozásoknak, a Volvo Busz Zónakezelés rendszerrel pedig a sebességhatárokat is képes kezelni.

Hatékony töltés

Hatékony töltés

A végállomásokon végzett teljesen automatikus gyorstöltés magas szinten tartja a termelékenységet – és segít Önnek a menetrend betartásában. A lehetőség szerinti töltés sokkal költséghatékonyabb, mint az éjszakai töltés a buszgarázsban.

Csendes kényelem

Csendes kényelem

A Volvo 7900 Electric rendkívül csendes és kényelmes élményt biztosít – a fedélzeten utazó és a megállókban várakozó utasok számára, valamint az útvonal mentén lakóknak egyaránt.

Középpontban a járművezető

Középpontban a járművezető

A Volvo 7900 Electric éppen olyan nyugodtan és könnyedén vezethető, mint bármely más Volvo. Mindehhez az egyik legjobb járművezetői környezet társul, világszínvonalú ergonómiával.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

A 7900 Electric a Volvo Hybrid és Electric Hybrid buszok technológiáján osztozik, e modelleknek már több ezer példánya bizonyít éles üzemben, s Európa-szerte az üzemeltetők és a közösségi közlekedési vállalatok egyaránt a legjobbnak értékelik üzemidő tekintetében.

ELEKTROMOBILITÁS

ELEKTROMOBILITÁS

Felvillanyozó jövő

Elektromobilitás

Szolgáltatások

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

Mindent tartalmaz

A Használatra Kész Szerződés teljesen üzemkész járműveket biztosít garantált, ütemezett rendelkezésre állással egy meghatározott díjért.

Használatra Kész Szerződés
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching

LETÖLTÉS

További információk

A Volvo 7900 Electric fő előnyei könnyen megérthetők. Itt lent néhány hivatkozást talál, hogy további jellemzőket, tényeket és adatokat is megismerhessen.
Göteborg: az ElectriCity projekt

Göteborg: az ElectriCity projekt

Volvo Buses – Göteborg: az ElectriCity projekt

További autóbuszaink

7900 Hybrid
7900 Hybrid

Megbízhatóság, üzemanyag-hatékonyság és környezettudatosság.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Csendes, tiszta és hatékony.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba