AZ ÚJ VOLVO 7900 ELECTRIC

GYAKORLATIAS VÁROSOKNA

Az új Volvo 7900 Electric sokkal több, mint csupán egy elektromos autóbusz. Új lehetőségek tárháza, amellyel fejlesztheti a közösségi közlekedést – és az egész városát. Rendkívül rugalmas töltési megoldás biztosítja a menetrendszerű közlekedést. Teljesen rugalmasan üzemeltethető. Ön és a városa valóban élvezhetik a villamosított Volvo előnyeit.

Az új Volvo 7900 Electric bemutató filmje

Volvo 7900 Electric

Gyúljanak meg a fények – Nathalie Cuti

Bemutató film megtekintése

A Volvo 7900 Electric teret enged a merőben új gondolkodásmódnak. Tiszta és csendes, és teljesen új szemszögből mutatja be a várostervezés és a lakosok kiszolgálásának lehetőségeit. Olyan útvonalakat jelölhet ki, amelyeken korábban soha nem járt, és akár épületen belüli megállókat is kialakíthat a bevásárlóközpontokban vagy a vasútállomásokon. Csökkenti a zajt a sűrű forgalmú területeken, fokozva az életminőséget. Képzelje csak el, hogy az embereket pontosan oda viszi, ahová menni szeretnének.

Teljesen rugalmasan üzemeltethető

Minden útvonal más. A feltételeket a távolság, a kapacitásszükséglet, az éghajlat és a domborzat szabja meg. A Volvo ezért kínál a végletekig rugalmas töltési megoldást, ahol az energiakapacitás mellett a töltési módszer, az idő és a teljesítmény is paraméter. A töltési mintákat a menetrendhez és a flottalogisztikához igazíthatja. Egyszerűen használja ki az üzemeltetés során adódó lehetőségeket. A Volvo 7900 Electric használatakor bármikor kiválaszthatja, kombinálhatja vagy módosíthatja a töltési módszert.

Használatra kész Volvo. Egy mindent tartalmazó ajánlat

Használatra kész Volvo. Egy mindent tartalmazó ajánlat

Használatra kész megoldást kínáló ajánlatunk része a tökéletesen karbantartott és teljesen üzemkész járművek garantált, ütemezett rendelkezésre állása meghatározott kilométerdíjért. A szerződés a tényleges üzemi feltételek alapos előzetes tanulmányozásán alapul. Használatra kész megoldásaink révén teljes nyugalommal vezetheti be a Volvo 7900 Electric buszokat. Ez javítja a vállalata tőkeerejét és pénzforgalmát, valamint csökkenti a pénzügyi és üzemeltetési kockázatait. A járművek állapotának megfigyelése és az optimalizált karbantartás is az ajánlat részét képezi a maximális rendelkezésre állás biztosítása érdekében. Mint minden egyéb, amely szükséges a problémamentes üzemeltetéshez.

Turn-key Contract

Zajszint tekintetében hatalmas a különbség a régi buszokhoz képest.

Kristina Book

Buszvezető az 55-ös járaton Göteborgban

Volvo 7900 Electric

     

TERMÉKJELLEMZŐK

Rugalmas energiatárolás

Rugalmas energiatárolás

Új akkumulátorainkkal nő a hatótávolság és a rugalmasság. A rugalmas konfigurálhatóságnak köszönhetően pedig optimalizálhatja az energiatárolást. Egyes útvonalak akár töltés nélkül is üzemeltethetők egész nap.

Volvo Dinamikus Kormányzás

Volvo Dinamikus Kormányzás

A Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS) erőkifejtést nem igénylő manőverezést jelent, különösen a körforgalmakban és a kanyarokban. Különösen kényelmes vezetés, és a vezető nyakának és vállának tehermentesítése.

Teljesen rugalmas töltés

Teljesen rugalmas töltés

A Volvo rugalmas töltési megoldást kínál, amely pantográffal és kábellel is használható. Bármikor, a menetrendnek és a terveknek leginkább megfelelő időpontban tölthet. Szünetben, csúcsidőn kívül vagy este
– vagy ezek bármilyen kombinációjában.

Csendes kényelem

Csendes kényelem

A Volvo 7900 Electric rendkívül csendes és kényelmes élményt biztosít – a fedélzeten utazó és a megállókban várakozó utasok számára, valamint az útvonal mentén lakóknak egyaránt.

ÉRZÉKENY ZÓNÁK KEZELÉSE

ÉRZÉKENY ZÓNÁK KEZELÉSE

Számos város korlátozza a belvárosi forgalmat. Egyre gyakoribbá válnak az olyan területek, ahol korlátozzák a károsanyag-kibocsátást, a zajt és a sebességet. A Volvo 7900 Electric megfelel a kibocsátási és zajkorlátozásoknak, a Volvo Busz Zónakezelés rendszerrel pedig a sebességhatárokat is képes kezelni.

A biztonságosabb városokért

A biztonságosabb városokért

A Volvo mindegyik autóbusza felszerelhető az új gyalogos- és kerékpáros-felismerő rendszerrel, egy olyan figyelmeztető rendszerrel, amely felhívja a vezető és a védtelen közlekedők figyelmét a közelgő ütközésveszélyre.

ELEKTROMOBILITÁS

ELEKTROMOBILITÁS

Felvillanyozó jövő

Elektromobilitás

LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A Volvo 7900 Electric fő előnyei könnyen megérthetők. Itt lent néhány hivatkozást talál, hogy további jellemzőket, tényeket és adatokat is megismerhessen.

Göteborg: az ElectriCity projekt

Göteborg: az ElectriCity projekt

Volvo Buses – Göteborg: az ElectriCity projekt

News Articles are not available for the combination selected

Volvo Buses

Volvo Buses

FORDULJON HOZZÁNK!

Lépjen velünk kapcsolatba

TOVÁBBI AUTÓBUSZAINK

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Megbízhatóság, üzemanyag-hatékonyság és környezettudatosság.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Csendes, tiszta és hatékony.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.