Új szintre emeli a zöld hatékonyságot a Volvo 7900 Hybrid – messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb hibrid busz a piacon, amellyel akár 39 százalékos üzemanyag-megtakarítást is elérhet. Üzemidő tekintetében a legjobb hibrid, egy szinten mozog a legjobb dízelmotoros buszokkal. Az új, nagy kapacitású csuklós változat bemutatásával a hibrid járműveink szilárd alapot biztosítanak a városi járműparkja megújításához.

Akár 39% üzemanyag-megtakarítás

A Volvo 7900 Hybrid bizonyítottan a piac legjobb üzemanyag-hatékonyságú busza. A Volvo egyedi hibrid megoldása bizonyította kiválóságát – nemcsak a forgalmas városközpontokban, hanem az elővárosokban is. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek az üzemanyag-fogyasztás további csökkentését célozzák. Megengedheti magának, hogy ne a hibridet válassza?

Első az üzemidő tekintetében

A Volvo 7900 Hybrid üzemidő-teljesítménye jobb, mint bármely más hibrid buszé – a legjobb dízelmotoros buszokkal vetekszik. Talán nem meglepetés, hogy a nagy elvárásokat támasztó üzemeltetők és közösségi közlekedési vállalatok mind elsőként tartják számon a nagyobb városokban. Máig 25 országban a Volvo több mint 40 hibridbusz-ügyfele összesen több millió kilométer üzemeltetési tapasztalatot gyűjtött.

Környezetbarát üzemeltetés

A károsanyag-kibocsátás csökkentésének legjobb módja az üzemanyag-fogyasztás csökkentése – és a Volvo 7900 Hybrid pontosan ezt kínálja. Nagymértékben. A szén-dioxid-kibocsátás akár 39 százalékkal is csökkenhet. Ha figyelembe vesszük a nitrogén-oxid- és a részecske-kibocsátást is, az emisszió közel 50 százalékkal kisebb. Ráadásul a Volvo 7900 Hybrid elektromos üzemmódban csendes, ami újabb jelentős környezeti előny.

Tegye boldoggá utasait

Volvo 7900 Hybrid buszon utazni igazi élmény. A széles, elektromos működtetésű ajtók könnyű fel- és leszállást biztosítanak, utaskapacitása pedig egyedülálló. A hibrid hajtáslánc csendes és finom elindulásokat tesz lehetővé, az intelligens belső kialakítás és az ergonomikus ülések pedig kényelmessé teszik az utazást.

Volvo 7900 Hybrid

Igazi győztes!

Videó lejátszása
Volvo 7900 Hybrid

Nagyobb utaskapacitás

A csuklós Volvo 7900 Hybrid esetében 154 főre nő az utaskapacitás. Ez néggyel több, mint a korábbi dízelmotoros csuklós buszunkon – és a legnagyobb kapacitás a ma kapható hibrid járművek között, így az üzemanyag-hatékony személyszállítást és termelékenységet teljesen új szintre emeli.

Volvo 7900 Hybrid

Termékjellemzők

Okosabb motor

Okosabb motor

A Volvo Hybrid modellek hajtáslánca egy erőteljes villanymotorral, egy megfelelő méretű, ötliteres, Euro 6 minősítésű dízelmotorral és a Volvo I-Shift váltójával rendelkezik.

Elektromos ajtók

Elektromos ajtók

Elektromos ajtók Az elektromos mozgatású ajtók nemcsak gyorsabbak és megbízhatóbbak, hanem akár két százalékkal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást is.

A gépjárművezetők autóbusza

A gépjárművezetők autóbusza

A kormánykerék, a műszerfal és az ülés mind állítható, így szinte minden járművezető könnyen megtalálhatja az ideális vezetési pozíciót.

Csak a legjobb anyagok

Csak a legjobb anyagok

A karosszéria és a tető alumíniumból készült, amely 90 százalékban újrahasznosítható. Ez a felépítés csökkenti a tömeget, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Nagyobb utaskapacitás

Nagyobb utaskapacitás

A Volvo 7900 Hybrid csuklós kivitelben is elérhető – óriási, 154 fős utaskapacitással.

Jövőbiztos

Jövőbiztos

A Volvo hibrid buszai részei a fenntartható szállítási megoldások iránti teljes körű megközelítésünknek. A világ különböző pontjain található városokkal folytatott együttműködéseink segítségével a közösségi közlekedés új módjait alakítjuk ki.

ELEKTROMOBILITÁS

ELEKTROMOBILITÁS

Felvillanyozó jövő

Elektromobilitás
GYORSFORGALMÚ BUSZJÁRAT

GYORSFORGALMÚ BUSZJÁRAT

Engedje nőni a városát

Gyorsforgalmú buszjárat

Szolgáltatások

Arany szervizszerződés

Arany szervizszerződés

Az Arany Szerviszerződés a legjobb védelmet nyújtja a nem tervezett leállásokkal szemben. Biztosítja, hogy az autóbusz mindig csúcsformában maradjon.

Arany szervizszerződés
Flottakezelés

Flottakezelés

A Volvo Flottakezelés jóvoltából az irányítás mindig az Ön kezében marad – segítségével megismerheti a flottája pontos állapotát és a járművei egészségét, tudja, mikor történt nem tervezett leállás, illetve miként teljesítenek a járművezetői.

Flottakezelés
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Egy autóbusz soha nem lehet jobb, mint a vezetője. Az üzemanyag-takarékosság, a szervizköltségek és az utaselégedettség olyan kritikus üzleti paraméterek, amelyekre a vezetési stílus közvetlen hatással bír.

Járművezetői teljesítmény

LETÖLTÉS

További információk

A Volvo 7900 Hybrid fő előnyei könnyen megérthetők. Itt lent néhány hivatkozást talál, hogy további jellemzőket, tényeket és adatokat is megismerhessen.
Volvo hibrid buszok Edinburgh városában

Volvo hibrid buszok Edinburgh városában

Volvo Buses – Volvo hibrid buszok Edinburgh városában

További autóbuszaink

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Csendes, tiszta és hatékony.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Közlekedjen ott, ahova az emberek mennének.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba