VOLVO 7900 S-CHARGE

Újraértelmezett elektromobilitás

A Volvo Buses büszkén bemutatja e-mobilitási kínálatának legújabb ajánlatát. Az újdonság a hálózatba kapcsolt Zónamenedzsment szolgáltatással együtt a buszmegállókban, a buszgarázsokban és a meghatározott zéró emissziójú zónákban tisztán elektromos üzemelést kínál. Mindezt úgy, hogy nem szükséges hozzá semmilyen töltőinfrastruktúra. A teljes értékű hibrid hajtásláncunkon és annak évtizedes, bizonyított kiválóságán alapul. Jelentősen kisebb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást kínál, miközben megbízhatósága és minősége változatlan. Azonban az öntöltő képessége és az ebből fakadó rugalmassága új. Akárcsak a neve – fedezze fel a Volvo 7900 S-Charge autóbuszt.

zero emission capabilities

Zéró emisszió igény szerint

Definíció szerint a Volvo 7900 S-Charge egy hibrid hajtásláncú jármű. Ez egy saját akkumulátorait újratöltő villanybusz, amely a részleges hibridekkel szemben képes tisztán elektromos üzemben is haladni. A buszmegállókban állva, valamint az oda megérkezéskor és az onnan való elindulás során csendesen és helyi károsanyag-kibocsátástól mentesen üzemel. A meghatározott zónákban pedig a helyi viszonyok függvényében akár egy kilométeren keresztül képes legfeljebb 50 kilométer/óra sebességgel haladni.

Fedezze fel a Zónamenedzsment kínálta lehetőségeket
woman at bus stop
holding tablet fleet management

Óvja mérlegét és a környezetét is

A károsanyag-kibocsátás csökkentésének legjobb módja az üzemanyag-megtakarítás – a Volvo 7900 S-Charge pontosan ezt kínálja. Nem is akármilyen mértékben! Az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás akár 39 százalékkal csökkenthető. Ha a nitrogén-oxidok és a részecskék kibocsátását is figyelembe vesszük, akkor az emisszió közel 50 százalékkal csökken. Ezenkívül a Volvo 7900 S-Charge megfelelő jóváhagyással rendelkezik, hogy akár 100 százaléknyi bioüzemanyaggal üzemeljen, ami még tovább csökkenti a szén-dioxid-lábnyomát.

ELSŐ AZ ÜZEMIDŐ TEKINTETÉBEN

ELSŐ AZ ÜZEMIDŐ TEKINTETÉBEN

A Volvo 7900 S-Charge üzemidő-teljesítménye jobb, mint bármely más hibrid buszé – a legjobb dízelmotoros buszokkal vetekszik. Talán nem meglepetés, hogy a nagy elvárásokat támasztó üzemeltetők és közösségi közlekedési vállalatok mind elsőként tartják számon a nagyobb városokban. Máig 25 országban a Volvo több mint 40 S-Charge busz-ügyfele összesen több millió kilométer üzemeltetési tapasztalatot gyűjtött.

driving performance vds

Forradalom a vezetési teljesítmény terén

A Volvo Dinamikus Kormányzás átveszi a teher java részét a buszvezetőktől, jelentősen csökkenti a nyak és a vállak terhelését és sérüléseit. A VDS segítségével a járművezetőinek lényegesen jobb munkakörülményeket teremt, valamint egyértelműen csökkenti a betegszabadságok számát és a rehabilitációs költségeket.

Volvo S-Charge on the road
Úton a zéró emisszió felé

Úton a zéró emisszió felé

A Volvo 7900 S-Charge feltölti a saját akkumulátorait, így töltőinfrastruktúra nélkül működik. Ez azt jelenti, hogy bármelyik útvonalon leválthatja a gázüzemű vagy dízelmotoros buszokat – azonnal. A Volvo Zónamenedzsment szolgáltatásával meghatározhat zéró emissziójú zónákat és biztonsági zónákat, ezzel tovább csökkentheti a jármű jelentette környezeti terhelést és a balesetek kockázatát. Minden hálózatba kapcsolt és automatikusan működik az Ön városa érdekében. Ezen képességek mind a Zéró Város jövőképünk részét képezik, amelyben a káros anyagok, a zaj, a balesetek és a torlódások ismeretlenek. Tudjuk, hogy sok város osztja céljainkat, és azt is tudjuk, hogy ennek eléréséhez még számos előrelépés szükséges. Éppen ezért kínálunk megfelelő megoldást ezen út minden fázisához.

Volvo S-Charge

Nagyobb utaskapacitás

A csuklós Volvo 7900 S-Charge esetében 154 főre nő az utaskapacitás. Ez néggyel több, mint a korábbi dízelmotoros csuklós buszunkon – és a legnagyobb kapacitás a ma kapható 7900 S-Charge járművek között, így az üzemanyag-hatékony személyszállítást és termelékenységet teljesen új szintre emeli.

TERMÉKJELLEMZŐK

The smarter engine

Az okos választás

A Volvo I-Sam hajtáslánc elemei: egy 110 kilowatt teljesítményű villanymotor, egy megfelelő méretezésű, 5 literes, Euro 6 minősítésű dízelmotor és a Volvo I-Shift váltó.

ELEKTROMOS AJTÓK

ELEKTROMOS AJTÓK

Elektromos ajtók Az elektromos mozgatású ajtók nemcsak gyorsabbak és megbízhatóbbak, hanem akár két százalékkal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást is.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

VDS means effortless manoeuvring in roundabouts and cornering, and a relief for the driver’s neck and shoulders.

CSAK A LEGJOBB ANYAGOK

CSAK A LEGJOBB ANYAGOK

A karosszéria és a tető alumíniumból készült, amely 90 százalékban újrahasznosítható. Ez a felépítés csökkenti a tömeget, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Extended capacity

NAGYOBB UTASKAPACITÁS

A Volvo 7900 S-Charge csuklós kivitelben is elérhető – óriási, 154 fős utaskapacitással.

JÖVŐBIZTOS

JÖVŐBIZTOS

A Volvo 7900 S-Charge buszai részei a fenntartható szállítási megoldások iránti teljes körű megközelítésünknek. A világ különböző pontjain található városokkal folytatott együttműködéseink segítségével a közösségi közlekedés új módjait alakítjuk ki.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba