A Volvo 8900 a helyközi alkalmazások és a menetrendszerű járatok minden igényének megfelel. Rendkívül sokoldalú a változatok széles választékának köszönhetően, és az üzemeltetési költségek minimumon tartására fókuszál. Az új, megfelelő méretű és Euro 6 minősítésű motor kitűnő teljesítményt és tökéletes vezetési élményt biztosít – mérsékelt üzemanyag-fogyasztással. Beruházása kapcsán bátran számíthat az elvárt üzemidőre, megbízhatóságra és biztonságra.

Üzemanyag-hatékonyság és kisebb üzemeltetési költség

A Volvo 8900 buszok nyolcliteres, Euro 6 minősítésű motorja a hétliteres előd világszínvonalú üzemanyag-hatékonyságát kínálja. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek az üzemanyag-fogyasztás további csökkentését célozzák.

Sokoldalú alkalmazhatóság

A Volvo 8900 több változatban kapható, amelyek különböző alkalmazásokat céloznak, így az üzemeltetés során mindig maximalizálható a termelékenység. A két- vagy háromtengelyes, az alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú és akár 14,9 méter hosszú változatok minden igényre megfelelnek.

Fokozott járművezetői teljesítmény

Az új járművezetői környezet az egyik legkiválóbb, világszínvonalú ergonómiával és egyedi beállítások egész sorával. A közepes padlómagasságú változatok esetében opcionálisan elérhető a szenzációs Volvo Dinamikus Kormányzás. Ehhez a méltán híres Volvo biztonság társul, amely a buszaink szerves része.

Tegye boldoggá utasait

A busszal való utazásnak élményt kell nyújtania – a Volvo 8900 fedélzetén ez teljes mértékben igaz is. Az év minden egyes napján. A kényelem és a pihentető utazás fontos szempontok az ingázás során, a kiegyensúlyozott alváz az ergonomikus és kényelmes ülésekkel együtt kellemes utat biztosít.

Volvo 8900

Termékjellemzők

Tiszta erő

Tiszta erő

A nyolcliteres, Euro 6 minősítésű, akár 350 lóerő teljesítményű motor akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, mégis rendelkezésére áll a szükséges erő és rugalmasság.

Volvo dinamikus kormányzás

Volvo dinamikus kormányzás

A közepes padlómagasságú változatokat választhatja a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszerrel, amely a vezetést finomabbá és a manőverezést lényegesen könnyebbé teszi.

A gépjárművezetők autóbusza

A gépjárművezetők autóbusza

A kormánykerék, a műszerfal és az ülés mind állítható, így szinte minden járművezető könnyen megtalálhatja az ideális vezetési pozíciót.

Csak a legjobb anyagok

Csak a legjobb anyagok

A karosszéria és a tető alumíniumból készült, amely 90 százalékban újrahasznosítható. Ez a felépítés csökkenti a tömeget, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

A jobb alkatrész

A jobb alkatrész

A Volvo 8900 alkotóelemeinek 70 százaléka megegyezik a Volvo 7900 buszokéval, ami csökkentett alkatrész- és logisztikai költségeket jelent Önnek.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Szervizszerződés és egy Alkatrészellátási Szerződés segítségével Volvo 8900 busza sok-sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

Volvo 8900

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

Szolgáltatások

Biztosítsa az üzemidőt

Biztosítsa az üzemidőt

Egy Volvo Szervizszerződés megkötésével minimalizáljuk az adminisztrációját és a járműveiről az előre meghatározott költség fejében mi gondoskodunk. Mindig Eredeti Volvo Alkatrészeket használunk, amelyeket szakképzett szerelők építenek be.

Biztosítsa az üzemidőt
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Egy autóbusz soha nem lehet jobb, mint a vezetője. Az üzemanyag-takarékosság, a szervizköltségek és az utaselégedettség olyan kritikus üzleti paraméterek, amelyekre a vezetési stílus közvetlen hatással bír.

Járművezetői teljesítmény
Volvo Connect alkalmazás

Volvo Connect alkalmazás

A Volvo Connect alkalmazás a legegyszerűbb módja annak, hogy áttekintést kapjon a flottája teljesítményéről. Az alkalmazás lényegében a rendkívül hatékony Flottakezelési szolgáltatásunk összefoglalója, és segítségével akár az egyes járműveit is nyomon követheti.

Volvo Connect alkalmazás

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo 8900 buszokról.

További autóbuszaink

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Megbízhatóság, üzemanyag-hatékonyság és környezettudatosság.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Csendes, tiszta és hatékony.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Közlekedjen ott, ahova az emberek mennének.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba