A Volvo 8900 a helyközi alkalmazások és a menetrendszerű járatok minden igényének megfelel. Rendkívül sokoldalú a változatok széles választékának köszönhetően, és az üzemeltetési költségek minimumon tartására fókuszál. Az új, megfelelő méretű és Euro 6 minősítésű motor kitűnő teljesítményt és tökéletes vezetési élményt biztosít – mérsékelt üzemanyag-fogyasztással. Beruházása kapcsán bátran számíthat az elvárt üzemidőre, megbízhatóságra és biztonságra.

Üzemanyag-hatékonyság és kisebb üzemeltetési költség

A Volvo 8900 buszok nyolcliteres, Euro 6 minősítésű motorja a hétliteres előd világszínvonalú üzemanyag-hatékonyságát kínálja. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek az üzemanyag-fogyasztás további csökkentését célozzák.

Sokoldalú alkalmazhatóság

A Volvo 8900 több változatban kapható, amelyek különböző alkalmazásokat céloznak, így az üzemeltetés során mindig maximalizálható a termelékenység. A két- vagy háromtengelyes, az alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú és akár 14,9 méter hosszú változatok minden igényre megfelelnek.

Fokozott járművezetői teljesítmény

Az új járművezetői környezet az egyik legkiválóbb, világszínvonalú ergonómiával és egyedi beállítások egész sorával. A közepes padlómagasságú változatok esetében opcionálisan elérhető a szenzációs Volvo Dinamikus Kormányzás. Ehhez a méltán híres Volvo biztonság társul, amely a buszaink szerves része.

Tegye boldoggá utasait

A busszal való utazásnak élményt kell nyújtania – a Volvo 8900 fedélzetén ez teljes mértékben igaz is. Az év minden egyes napján. A kényelem és a pihentető utazás fontos szempontok az ingázás során, a kiegyensúlyozott alváz az ergonomikus és kényelmes ülésekkel együtt kellemes utat biztosít.

Volvo 8900

Termékjellemzők

Tiszta erő

Tiszta erő

A nyolcliteres, Euro 6 minősítésű, akár 350 lóerő teljesítményű motor akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, mégis rendelkezésére áll a szükséges erő és rugalmasság.

Volvo dinamikus kormányzás

Volvo dinamikus kormányzás

A közepes padlómagasságú változatokat választhatja a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszerrel, amely a vezetést finomabbá és a manőverezést lényegesen könnyebbé teszi.

A gépjárművezetők autóbusza

A gépjárművezetők autóbusza

A kormánykerék, a műszerfal és az ülés mind állítható, így szinte minden járművezető könnyen megtalálhatja az ideális vezetési pozíciót.

Csak a legjobb anyagok

Csak a legjobb anyagok

A karosszéria és a tető alumíniumból készült, amely 90 százalékban újrahasznosítható. Ez a felépítés csökkenti a tömeget, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

A jobb alkatrész

A jobb alkatrész

A Volvo 8900 alkotóelemeinek 70 százaléka megegyezik a Volvo 7900 buszokéval, ami csökkentett alkatrész- és logisztikai költségeket jelent Önnek.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Szervizszerződés és egy Alkatrészellátási Szerződés segítségével Volvo 8900 busza sok-sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

Volvo 8900

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

Szolgáltatások

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

A Volvo Busz Járműmenedzsment minden egyes járművéhez egyéni karbantartási és szerviztervet biztosít az üzemidő és a költséghatékonyság maximalizálására.

Járműmenedzsment

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo 8900 buszokról.

További autóbuszaink

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Megbízhatóság, üzemanyag-hatékonyság és környezettudatosság.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Csendes, tiszta és hatékony.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Közlekedjen ott, ahova az emberek mennének.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba