A Volvo B11R a jó turistabuszos vállalkozás alapja. Akár prémium turistabuszt, akár megbízható menetrend szerinti utasszállítót igényel, a B11R túlszárnyalja majd a várakozásait. A rendkívül üzemanyag-takarékos Euro 6 motor alacsonyan tartja az üzemeltetési költségeket, a kiváló Volvo minőség pedig biztosítja a kiemelkedő funkcionalitást, az utasok kényelmét és a hatékony működést a teljes élettartam alatt.

megbízható üzleti eredmények

Egy Volvo alváz sok évnyi üzleti termelékenységet jelent. Hatékony hajtáslánc kiváló környezeti teljesítménnyel, masszív alváz kényelmes felfüggesztéssel – mindezek sok évnyi nyereséges üzemletetést biztosítanak.     

világszínvonalú biztonság

Egy Volvo alvázra épített turistabusz számos létfontosságú biztonsági felszereléssel rendelkezik. A megbízható fékrendszer és a kiszámítható kezelhetőség a biztonságos alváz legfontosabb előnyei. Amennyiben esetleg valami váratlan történne, akkor számos szerkezeti jellemző védi a vezetőt, valamint a más járművekben utazókat.

Fokozott járművezetői teljesítmény

Minden vezető nagyra értékeli majd a B11R alvázat. Különleges kezelhetősége és az erőteljes motor által biztosított erőfeszítés nélküli, spontán reakciói jóvoltából egynek érezhetik magukat az autóbusszal. A Volvo 12 fokozatú I-Shift váltóját a turistabuszos felhasználáshoz optimalizálták, s amennyiben a Volvo Dinamikus Kormányzást is kiválasztja, akkor különleges vezetési élmény várja.

Környezetbarát üzemeltetés

A Volvo Euro 6 minősítésű motorjaival és üzemanyag-takarékossági szolgáltatásaival akár tíz százalékkal csökkentheti a fogyasztást – és a károsanyag-kibocsátást is. A motor méretét egy kicsit csökkentve – ám változatlan teljesítmény mellett – az üzemanyag-fogyasztását és a tömegét is sikerült mérsékelni. Ezt nevezzük megfelelő méretezésnek.

Volvo B11R

Termékjellemzők

Volvo dinamikus kormányzás

Volvo dinamikus kormányzás

A B11R alvázat választhatja a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszerrel is, amely a vezetést finomabbá és a manőverezést lényegesen könnyebbé teszi.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Volvo Busz Szervizszerződés segítségével Volvo B11R busza sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

bőséges teljesítmény

bőséges teljesítmény

A 11 literes, Euro 6 minősítésű és akár 460 lóerő teljesítményű motor erőfeszítés nélküli, sima vezetést biztosít. Ráadásul akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, amennyiben értéknövelő szolgáltatásainkat is igénybe veszi.

Volvo B11R

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

A Volvo Busz Járműmenedzsment minden egyes járművéhez egyéni karbantartási és szerviztervet biztosít az üzemidő és a költséghatékonyság maximalizálására.

Járműmenedzsment

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo B11R alvázakról.

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Volvo B8R
Volvo B8R

Első osztályú gépjárműparkhoz.

Volvo 9700
Volvo 9700

A-ból B-be és bárhová.

Volvo 9900
Volvo 9900

Kerüljön közelebb álmaihoz.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba