A Volvo B11R a jó turistabuszos vállalkozás alapja. Akár prémium turistabuszt, akár megbízható menetrend szerinti utasszállítót igényel, a B11R túlszárnyalja majd a várakozásait. A rendkívül üzemanyag-takarékos Euro 6 motor alacsonyan tartja az üzemeltetési költségeket, a kiváló Volvo minőség pedig biztosítja a kiemelkedő funkcionalitást, az utasok kényelmét és a hatékony működést a teljes élettartam alatt.

megbízható üzleti eredmények

Egy Volvo alváz sok évnyi üzleti termelékenységet jelent. Hatékony hajtáslánc kiváló környezeti teljesítménnyel, masszív alváz kényelmes felfüggesztéssel – mindezek sok évnyi nyereséges üzemletetést biztosítanak.     

világszínvonalú biztonság

Egy Volvo alvázra épített turistabusz számos létfontosságú biztonsági felszereléssel rendelkezik. A megbízható fékrendszer és a kiszámítható kezelhetőség a biztonságos alváz legfontosabb előnyei. Amennyiben esetleg valami váratlan történne, akkor számos szerkezeti jellemző védi a vezetőt, valamint a más járművekben utazókat.

Fokozott járművezetői teljesítmény

Minden vezető nagyra értékeli majd a B11R alvázat. Különleges kezelhetősége és az erőteljes motor által biztosított erőfeszítés nélküli, spontán reakciói jóvoltából egynek érezhetik magukat az autóbusszal. A Volvo 12 fokozatú I-Shift váltóját a turistabuszos felhasználáshoz optimalizálták, s amennyiben a Volvo Dinamikus Kormányzást is kiválasztja, akkor különleges vezetési élmény várja.

Környezetbarát üzemeltetés

A Volvo Euro 6 minősítésű motorjaival és üzemanyag-takarékossági szolgáltatásaival akár tíz százalékkal csökkentheti a fogyasztást – és a károsanyag-kibocsátást is. A motor méretét egy kicsit csökkentve – ám változatlan teljesítmény mellett – az üzemanyag-fogyasztását és a tömegét is sikerült mérsékelni. Ezt nevezzük megfelelő méretezésnek.

Volvo B11R

Termékjellemzők

Volvo dinamikus kormányzás

Volvo dinamikus kormányzás

A B11R alvázat választhatja a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszerrel is, amely a vezetést finomabbá és a manőverezést lényegesen könnyebbé teszi.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Volvo Busz Szervizszerződés segítségével Volvo B11R busza sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

bőséges teljesítmény

bőséges teljesítmény

A 11 literes, Euro 6 minősítésű és akár 460 lóerő teljesítményű motor erőfeszítés nélküli, sima vezetést biztosít. Ráadásul akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, amennyiben értéknövelő szolgáltatásainkat is igénybe veszi.

Volvo B11R

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

Kék szervizszerződés

Kék szervizszerződés

A Volvo Kék szerződés biztosítja a megelőző karbantartást, amely munkára készen és csúcsformában tartja a járművét.

Kék szervizszerződés
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Egy autóbusz soha nem lehet jobb, mint a vezetője. Az üzemanyag-takarékosság, a szervizköltségek és az utaselégedettség olyan kritikus üzleti paraméterek, amelyekre a vezetési stílus közvetlen hatással bír.

Járművezetői teljesítmény
Volvo Connect alkalmazás

Volvo Connect alkalmazás

A Volvo Connect alkalmazás a legegyszerűbb módja annak, hogy áttekintést kapjon a flottája teljesítményéről. Az alkalmazás lényegében a rendkívül hatékony Flottakezelési szolgáltatásunk összefoglalója, és segítségével akár az egyes járműveit is nyomon követheti.

Volvo Connect alkalmazás

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo B11R alvázakról.

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Volvo B8R
Volvo B8R

Első osztályú gépjárműparkhoz.

Volvo 9700
Volvo 9700

Minden utazásához.

Volvo 9900
Volvo 9900

A tökéletes utazásához.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba