A Volvo B8R ajánlatunk lényegét nyújtja a nagy elvárásokat támasztó ügyfeleknek: kiemelkedő funkcionalitás, utaskényelem és életciklusra vetített termelékenység. Megbízható és üzemanyag-takarékos – városon és elővároson belül és kívül, valamint az autópályák városi szakaszán. Ez a Volvo B8R sorozat lényege.

Valódi sokoldalúság

A Volvo B8R sorozat megfelel minden igénynek helyközi járatokon, munkásjáratnak, transzfernek vagy rövid távú kirándulóbuszként. Két- vagy háromtengelyes változatok, alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú, automatikus váltóval vagy a kiváló Volvo I-Shift automatizált váltóval. Könnyen megalkothatja a tökéletes buszát.

Piacvezető üzemanyag-takarékosság

A Volvo 8900 buszok erőteljes nyolcliteres, Euro 6 minősítésű motorja a hétliteres előd világszínvonalú üzemanyag-hatékonyságát kínálja. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek az üzemanyag-fogyasztás további csökkentését célozzák.

Fokozott járművezetői teljesítmény

A járművezetői környezet a ma elérhető legkiválóbb – világszínvonalú ergonómiával, a Volvo gondosan tervezett műszerfalával és egyedi beállítások egész sorával. Menet közben minden vezető értékelni fogja a hajtáslánc rugalmasságát és a jármű következetes irányíthatóságát.

Gondoskodjon ügyfelei elégedettségéről

A busszal való utazásnak élményt kell nyújtania – a Volvo B8R fedélzetén ez valóban igaz is. Az év minden egyes napján. A pihentető utazás fontos része az ingázásnak, a Volvo kiegyensúlyozott alváza pedig éppen ezt nyújtja. Ráadásul igazolt megbízhatósága garantálja, hogy a pontossággal szerzett hírnevén nem esik csorba.

Volvo B8R

Termékjellemzők

Sokoldalúság

Sokoldalúság

A B8R alvázból pontosan azt a buszt építheti meg, amelyet szeretne. Akár 14,9 méter hosszú is lehet, alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú – a sok változat jóvoltából könnyen megtalálhatja az ideális partnert.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Szervizszerződés és egy Alkatrészellátási Szerződés segítségével Volvo B8R busza sok-sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

Tiszta erő

Tiszta erő

A nyolcliteres, Euro 6 minősítésű, akár 350 lóerő teljesítményű motorral akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit.

Volvo Dinamikus Kormányzás

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

A Volvo Busz Járműmenedzsment minden egyes járművéhez egyéni karbantartási és szerviztervet biztosít az üzemidő és a költséghatékonyság maximalizálására.

Járműmenedzsment
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo B8R alvázakról.

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Volvo B11R
Volvo B11R

A tökéletesség alapja.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.

Volvo 9500
Volvo 9500

Tökéletes termelékenység.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba