A Volvo B8R ajánlatunk lényegét nyújtja a nagy elvárásokat támasztó ügyfeleknek: kiemelkedő funkcionalitás, utaskényelem és életciklusra vetített termelékenység. Megbízható és üzemanyag-takarékos – városon és elővároson belül és kívül, valamint az autópályák városi szakaszán. Ez a Volvo B8R sorozat lényege.

Valódi sokoldalúság

A Volvo B8R sorozat megfelel minden igénynek helyközi járatokon, munkásjáratnak, transzfernek vagy rövid távú kirándulóbuszként. Két- vagy háromtengelyes változatok, alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú, automatikus váltóval vagy a kiváló Volvo I-Shift automatizált váltóval. Könnyen megalkothatja a tökéletes buszát.

Piacvezető üzemanyag-takarékosság

A Volvo 8900 buszok erőteljes nyolcliteres, Euro 6 minősítésű motorja a hétliteres előd világszínvonalú üzemanyag-hatékonyságát kínálja. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek az üzemanyag-fogyasztás további csökkentését célozzák.

Fokozott járművezetői teljesítmény

A járművezetői környezet a ma elérhető legkiválóbb – világszínvonalú ergonómiával, a Volvo gondosan tervezett műszerfalával és egyedi beállítások egész sorával. Menet közben minden vezető értékelni fogja a hajtáslánc rugalmasságát és a jármű következetes irányíthatóságát.

Gondoskodjon ügyfelei elégedettségéről

A busszal való utazásnak élményt kell nyújtania – a Volvo B8R fedélzetén ez valóban igaz is. Az év minden egyes napján. A pihentető utazás fontos része az ingázásnak, a Volvo kiegyensúlyozott alváza pedig éppen ezt nyújtja. Ráadásul igazolt megbízhatósága garantálja, hogy a pontossággal szerzett hírnevén nem esik csorba.

Volvo B8R

Termékjellemzők

Sokoldalúság

Sokoldalúság

A B8R alvázból pontosan azt a buszt építheti meg, amelyet szeretne. Akár 14,9 méter hosszú is lehet, alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú – a sok változat jóvoltából könnyen megtalálhatja az ideális partnert.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Szervizszerződés és egy Alkatrészellátási Szerződés segítségével Volvo B8R busza sok-sok évig futhat és dolgozhat úgy, mint új korában.

Tiszta erő

Tiszta erő

A nyolcliteres, Euro 6 minősítésű, akár 350 lóerő teljesítményű motorral akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit.

Volvo Dinamikus Kormányzás

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

Arany szervizszerződés

Arany szervizszerződés

Az Arany Szerviszerződés a legjobb védelmet nyújtja a nem tervezett leállásokkal szemben. Biztosítja, hogy az autóbusz mindig csúcsformában maradjon.

Arany szervizszerződés
Csatlakozzon a termelékenységhez

Csatlakozzon a termelékenységhez

A hálózatba kapcsolás egész egyszerűen termelékenységi forradalom. A járműveket és a járművezetőket az interneten keresztül is figyelemmel kísérheti, nyomon követheti a flottája tevékenységét. Ha szükséges, akár valós időben is. Csatlakozzon és szabadítsa fel a cégében rejlő termelékenységi lehetőségeket.

Csatlakozzon a termelékenységhez
Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching

A Volvo I-Coaching egy hálózatba kapcsolt szolgáltatás a járművezetői teljesítmény folyamatos javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el.

Volvo I-Coaching

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo B8R alvázakról.

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Volvo B11R
Volvo B11R

A tökéletesség alapja.

Volvo 8900
Volvo 8900

Szorgalmasan dolgozó partnere.

Volvo 9700
Volvo 9700

Minden utazásához.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba