Jó kezdőlépés a Volvo turistabuszok világába a Volvo 9500. Rendkívül költséghatékony a különböző közepes távolságú utazásokhoz. A kiemelkedően üzemanyag-takarékos, Euro 6 minősítésű motor kitűnő vezetési élményt biztosít mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Beruházása kapcsán bátran számíthat a prémium Volvo üzemidőre, megbízhatóságra és biztonságra. 

Nyereségtermelő

A Volvo 9500 jellemzője a Volvo márka méltán híres minősége, biztonsága és élvonalbeli technológiája – a kiemelkedő környezeti teljesítmény érdekében. Ráadásul mindezt a mindenre kiterjedő és igazi költséghatékonyságra hangolt termékbe csomagolva kapja. Így válik rendkívül megfizethető alternatívává, amely meglepő sokoldalúságot kínál.

Jobb munkahely

A Volvo 9500 vezetésre csábít. Rugalmas motorja a Volvo I-Shift váltóval együtt különleges vezetési élményt kínál. A váltó programozását a turistabuszos felhasználáshoz optimalizálták, akárcsak a hátsó tengelyt. Ráadásul akár a szenzációs Volvo Dinamikus Kormányzást is választhatja.

Keljen útra nagyobb biztonságban

A Volvo márkánál mindig a biztonság áll az első helyen. Génjeinkben hordozzuk. Így a Volvo 9500 esetében is a lemezek alatt rejlő szerkezetétől a fejlett vezetői segédrendszerekig minden hozzájárul a biztonságosabb utazáshoz Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik és nagyra értékelik a járművezetők és az utasok egyaránt.

Értékteremtés az utasok részére

A Volvo 9500 a tökéletes turistabusz azon utasok számára, akik a kedvező árú kényelmet nagyobbra értékelik a fényűző élménynél. A szellős belső kialakítás vonzó utasteret eredményez. A híresen ergonomikus skandináv kialakítás jegyében tervezett teljesen új üléskínálatunk fokozott utaskényelmet biztosít.

Az autókat emberek vezetik. Ezért a Volvo márkánál épített minden jármű mögött a biztonság vezérelvének kell állnia – és ennek így is kell maradnia.

Assar Gabrielsson és Gustav Larson

A Volvo alapítói, 1927

Volvo 9500

TERMÉKJELLEMZŐK

Világszínvonalú biztonság

Világszínvonalú biztonság

Fejlett vezetői segédrendszerek, hárompontos biztonsági övek és világszínvonalú energiaelnyelő szerkezetek – ezek mind Volvo szériafelszereltségek.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, amelyeket azért hoztunk létre, hogy az Ön Volvo 9500 autóbuszát jó karban és egészségben tartsák, maximális üzemidőt biztosítsanak Önnek.

Hatékony hajtáslánc

Hatékony hajtáslánc

A nyolcliteres, Euro 6 minősítésű, akár 350 lóerő teljesítményű motor akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, amennyiben értéknövelő szolgáltatásainkat is igénybe veszi. Igazi pénzmegtakarító eszköz.

Kiváló kilátás

Kiváló kilátás

A Volvo 9500 buszokon a jó kilátást nagy üvegpanelek, behajtható, nagylátószögű külső visszapillantó tükrök és tolatókamera segíti.

Belső tér

Belső tér

Utasainak biztonságos és kényelmes tárolóhelyet biztosíthat. A Volvo 9500 befogadóképessége bőven megfelel igényeinek.

Ergonómia

Ergonómia

Alacsony zajszint, légkondicionáló és egyéni beállítási lehetőségek sora fokozza a járművezető kényelmét. Mindezt azért, hogy boldogan dolgozzanak járművezetői.

Biztonság

Biztonság

Volvo biztonságban biztosan megérkezik

A Volvo biztonság
VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo 9500 buszokról.

További turistabuszaink

Volvo 9700
Volvo 9700

A-ból B-be és bárhová.

Volvo 9900
Volvo 9900

Kerüljön közelebb álmaihoz.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba