Legjobb üzleti eszköze a Volvo 9700, amely bármilyen felhasználás során termelékenységet és sokoldalúságot biztosít. Egy jól felszerelt turistabusz, ami könnyen hozzáigazítható az Ön tevékenységéhez. Kellemes kirándulás? Fáradhatatlan menetrend szerinti üzemelés? Esetleg mindkettő? A vonzó kialakítás és a kedvező üzemanyag-fogyasztású, ám kiemelten jól reagáló, Euro 6 minősítésű motor egyaránt a járművezetők és az utasok kedvence lesz.

Eredeti Volvo biztonság

A Volvo márkánál mindig a biztonság áll az első helyen. Ez a génjeinkben kódolt lényegünk, hatással bír a gondolkodásmódunkra, a termékeink tervezésére. Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik és nagyra értékelik a járművezetők és az utasok egyaránt.

A gépjárművezetők álma

A Volvo 9700 gépjárművezetői környezetét példátlan vezetői kényelemre terveztük. Tágas, élvonalbeli ergonómiát nyújtó munkahely segíti elő, hogy a járművezető figyelmes és éber maradjon. És választhatja akár a szenzációs Volvo Dinamikus Kormányzást is, amellyel az iránytartás rendkívül stabil és a vezetés erőfeszítést nem igényel.

Érték az ügyfél számára

A Volvo 9700 optimalizált felszereltségek széles kínálatával elérhető. Az Ön tevékenysége és az utasai elvárásai alapján bármit hozzáadhat, amit csak igényel. Így egy olyan turistabusz születik, amelyet az Ön vállalkozására – és utasai nagy elvárásaira – szabtunk.

Az utasok autóbusza

A világos és szellős belső kialakítás az emelt padlószinttel vonzó utasteret eredményez. Az alacsony belső zajszinttel, a kiemelkedő légkondicionáló rendszerrel és a fedélzeti szórakoztató rendszerrel együtt ezek várakozáson felüli utazási élményt ígérnek.

Az autókat emberek vezetik. Ezért a Volvo márkánál épített minden jármű mögött a biztonság vezérelvének kell állnia – és ennek így is kell maradnia.

Assar Gabrielsson és Gustav Larson

A Volvo alapítói, 1927

Volvo 9700

Termékjellemzők

Világszínvonalú biztonság

Világszínvonalú biztonság

Fejlett vezetői segédrendszerek, hárompontos biztonsági övek és világszínvonalú energiaelnyelő szerkezetek – ezek mind Volvo szériafelszereltségek.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, amelyeket azért hoztunk létre, hogy az Ön Volvo 9700 autóbuszát jó karban és egészségben tartsák, maximális üzemidőt biztosítsanak Önnek.

Hatékony hajtáslánc

Hatékony hajtáslánc

A megfelelő méretezés ezúttal egy 11 literes, Euro 6 minősítésű és akár 460 lóerő teljesítményű motort jelent. Akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, amennyiben értéknövelő szolgáltatásainkat is igénybe veszi.

Kiváló kilátás

Kiváló kilátás

A Volvo 9700 buszokon a jó kilátást nagy üvegpanelek, behajtható, nagylátószögű külső visszapillantó tükrök és tolatókamera segíti.

Belső tér

Belső tér

Biztosítson utasainak biztonságos és kényelmes tárolóhelyet. A Volvo 9700 befogadóképessége bőven megfelel igényeinek.

Ergonómia

Ergonómia

Alacsony zajszint, kétzónás légkondicionáló és egyéni beállítási lehetőségek sora fokozza a járművezető kényelmét.

Biztonság

Biztonság

Volvo biztonságban biztosan megérkezik

A Volvo biztonság
Volvo 9700

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo 9700 buszokról.

További turistabuszaink

Volvo 9500
Volvo 9500

Tökéletes termelékenység.

Volvo 9900
Volvo 9900

Kerüljön közelebb álmaihoz.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba