Volvo 9700

A teljesen új Volvo 9700 az eddigi legsokoldalúbb távolsági autóbuszunk. Mindegy, milyen módon üzemelteti, vonaljáratként vagy kirándulóbuszként, utasait kényelem és biztonság várja, míg Ön a fokozott termelékenység előnyeit élvezheti. Választása megkönnyítésére a Volvo 9700 két eltérő alapspecifikációban és felszereltségi szinttel elérhető. Mindkettőt fokozott üzemanyag-hatékonyság, kategóriavezető biztonság és legendás vezetési élmény jellemzi. Távolsági busz minden utazásához.

A Volvo távolsági buszok új kínálata

volvo bus care builder

BUILD YOUR BUSINESS SOLUTION WITH VOLVO BUS CARE

Start building

Bármilyen távolsági buszos feladathoz

A Volvo 9700 lényege a sokoldalúság. Bármilyen feladathoz konfigurálható. Még azt is lehetővé teszi, hogy a hétköznapi szerződéses járatokat és a hétvégi kirándulásokat egyaránt kiszolgálja. Két felszereltségi szinttel és három hosszúságban választható. Mindegyik osztozik a Volvo 9900 alapvető formatervén és légellenállási jellemzőin. Ezenfelül három motorváltozat, több utastéri opció, valamint jellemzőket és szolgáltatásokat új módon kombináló intelligens csomagok egész sora áll rendelkezésére.

Utaselégedettség

Utaselégedettség

A Volvo 9700 számos kényelmes ülésváltozattal elérhető. Nagyvonalúak, hatékony térkihasználásúak, és vonzó, tartós anyagok jellemzik ezeket. Az utasok feje fölött tágas csomagtartó polcok és felhasználóbarát szervizpanelek találhatók. Tökéletes klíma teszi teljessé a pihentető utasteret. Amennyiben kerekesszék-emelővel specifikálja buszát, akkor azt két különböző helyre rendelheti.

Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Az első osztályú ergonómia, az élénk gázreakciók, az egyedülálló Volvo Dinamikus Kormányzás és az új Elalvásra Figyelmeztető Rendszer a Volvo 9700 buszt a járművezetők kedvencévé avatják.

Tudjon meg többet a teljesítményről
Biztonsági zónák

Biztonsági zónák

A Biztonsági Zónákkal beállíthatja egy megadott területen a legnagyobb megengedett sebességet. Amikor belép e területre a jármű, a vezetőt figyelmezteti és korlátozza a sebességet. Ideális városközpontban vagy veszélyes autópálya-szakaszokon.

Tudjon meg többet a biztonsági zónákról
Üzemidő

Üzemidő

A távolsági busza üzemideje a nyereségesség kulcsa. A Volvo márkát választva szolgáltatások egész kínálata áll rendelkezésére, ezek az autóbuszát munkában tartják, növelik az Ön termelékenységét.

Tudjon meg többet az üzemidőről
Volvo 9900
Kapcsolatban a távolsági buszával

Kapcsolatban a távolsági buszával

A Volvo Connect segítségével hozzáfér hálózatba kapcsolt szolgáltatásainkhoz. Amikor átveszi új Volvo távolsági buszát, akkor megkapja az ingyenes Volvo Connect okostelefon-alkalmazásunkat is, amely tömör heti flottajelentést biztosít minden új távolsági buszáról. Ez egyértelmű áttekintést nyújt Önnek az egyes járművek teljesítményéről az üzemanyag-fogyasztás, az üresjárat és a megtett távolság tekintetében, ami segít Önnek nyomon követni a létfontosságú üzleti paramétereket. Az ennél bővebb szolgáltatásainkkal még átfogóbb beszámolót kap a járműparkja teljesítményéről, ami segít Önnek fokozni az üzemanyag-hatékonyságot, a biztonságot és az üzemidőt.

Volvo Bus Care az optimalizált üzletmenetért

Volvo Bus Care az optimalizált üzletmenetért

Távolsági autóbuszaink új kínálatának bemutatásával sokkal egyszerűbbé tesszük a Volvo távolsági autóbuszok vásárlását, birtoklását és vezetését. Új ajánlatunk az eddigi legjobb autóbuszok mellett intelligens csomagokat, valamint finanszírozási és biztosítási lehetőségek széles választékát tartalmazza – és egy új fáradhatatlan üzleti partnert, a Volvo márkát. Mi ezt úgy hívjuk, hogy Volvo Bus Care, egy ajánlat az Ön következő utazásához.

Tudjon meg többet a Volvo Bus Care ajánlatról
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba