Fedezze fel a Volvo 9700 távolsági autóbuszt

Utasai nagy elvárásokat támasztanak a kényelem és a biztonság terén, az új Volvo 9700 pedig teljesíti az igényeiket. Elrendezése, üléskialakításai és intelligens csomagjai mind a kiemelkedő hatékonyságot szolgálják. Tegye flottája új pénztermelőjévé a Volvo 9700 távolsági autóbuszt.

Tegye színessé az Ön távolsági buszát

Gyakorlatilag bármilyen színben rendelheti az Ön Volvo távolsági autóbuszát. Használja a lenti Távolságibusz-színezőnket inspirációként.

Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

Jöjjön, foglaljon helyet a piac szerintünk legjobb távolsági autóbuszos járművezetői munkahelyén! Teljeskörű irányítást biztosít Önnek a stabil, rugózott vezetőülés, valamint a teljesen új, ívelt műszerfal, amely több különböző díszítési opcióval választható. Mindig segítik Önt a legfrissebb vezetőtámogató rendszereink és a Volvo Dinamikus Kormányzás. A Volvo 9700 távolsági autóbusz akár 460 lóerő teljesítménnyel is választható. Az I-Shift automatizált váltónk a kifinomult utazás és a nagy átlagsebesség tökéletes kombinációját biztosítja. Ehhez kategóriavezető irányíthatóság és útról származó visszajelzés társul.

Kényelem az utaselégedettségért

Kényelem az utaselégedettségért

Az új Volvo 9700 sokoldalúsága az utastérre is igaz. A Select felszereltségi szint tökéletes a rövid- és középtávú feladatokhoz, míg a Superior specifikációt a hosszútávú és a különjárati alkalmazásokra szántuk. A Superior kivitel prémiumszintű díszítéseket és betéteket is kínál, valamint szélesebb ülésezési opciókat. Mindegy, milyen feladatra használja, utasai élvezni fogják az utazást az Ön új Volvo 9700 buszával.

Légellenállás

Légellenállás

A Volvo 9700 kiemelkedő légellenállási jellemzőkkel bír, amely igen meggyőző 4 százalékos üzemanyag-megtakarítást eredményez. Ezt tovább fokozza a dinamikus járműsüllyesztés utazósebességnél.

Tudjon meg többet a formatervezésről
Vezethetőség

Vezethetőség

A Volvo mindig is a járművezetők választásának számított. Erőteljes motorok, kifinomult fokozatváltások és utolérhetetlen kezelhetőség. A teljes egészében új Volvo 9700 prémiumszintű vezetési élményt kínál.

Tudjon meg többet a vezethetőségről
Üzemanyag-hatékonyság

Üzemanyag-hatékonyság

A kiemelkedően hatékony Volvo motor, a 12 fokozatú I-Shift automatizált váltó és a kiváló légellenállási jellemzők üzemanyagot takarítanak meg az első naptól kezdve. Ezt üzemanyag-megtakarító szolgáltatásainkkal tovább fokozhatja.

Tudjon meg többet az üzemanyag-hatékonyságról

Biztonság

Egy Volvo távolsági busszal utazni a közúti közlekedés talán legbiztonságosabb módja. Aktív biztonsági rendszereink segítenek elkerülni a veszélyes helyezeteket, míg passzív rendszereink minimalizálják a következményeket egy esetleges baleset során. A Volvo biztonságot a kezdetektől beleépítjük minden termékünkbe.

Biztonsági Zónák

Biztonsági Zónák

A Biztonsági Zónákkal beállíthatja egy megadott területen a legnagyobb megengedett sebességet. Amikor belép e területre a jármű, a vezetőt figyelmezteti és korlátozza a sebességet. Ideális városközpontban vagy veszélyes autópálya-szakaszokon.

Elalvásra Figyelmeztető Rendszer

Elalvásra Figyelmeztető Rendszer

A biztonság a vezetővel kezdődik. Az új Elalvásra Figyelmeztető Rendszer érzékeli, ha Ön figyelmetlen vagy álmos, és jelzi Önnek, hogy eljött egy pihenő ideje.

Új elülső kialakítás

Új elülső kialakítás

Az új elülső kialakítást az előző generációhoz képest továbbfejlesztettük. Lényegesen jobb védelmet nyújt frontális ütközések szélesebb köre esetén, és több energiát képes elnyelni.

Infotainment rendszer

Infotainment rendszer

A Volvo 9700 opciók széles kínálatát nyújtja, amivel az utasok utazását még élvezetesebbé teheti. Az összes infotainment rendszerünk felhasználóbarát elhelyezésű és kialakítású, a járművezető és az utaskísérő könnyedén kezelhetik ezeket. Audió- és videóforrások, egyénenként elérhető tartalmak és első osztályú képminőség. Bluetooth-kapcsolat a média-adatfolyamokhoz és a telefonáláshoz. Támogatás DAB+ digitális rádióadásokhoz, mini SD-kártya-olvasó és USB-csatlakozók az audió- és videó-adatfolyamokhoz, valamint AUX-IN a hangbemenethez.

Felszereltségi csomagok

Felszereltségi csomagok

Tegye még inkább sajátjává az Ön Volvo távolsági buszát valós különbséget eredményező jellemzőkkel és szolgáltatásokkal. Fedezze fel értéknövelő csomagjainkat!

Felszereltségi csomagok