Volvo 9900

A teljesen új Volvo 9900 mindenestül a fényűzésről szól. Utasai a lehető legmagasabb szintű kényelemben és stílusosan utazhatnak, míg Önre a gondtalan birtoklási élmény jelentette kényelem vár. Már messziről is magabiztosságot, eleganciát és biztonságot sugároz a Volvo 9900 megjelenése. A prémiumérzet ugyanilyen erős az utastérben is. Kiváló anyagválasztás, mesterien kimunkált részletek és díszítések, kényelmes ülések, tökéletes klíma és rendkívül pihentető hangulat. Turistabusz a legjobb utazáshoz.

A Volvo távolsági buszok új kínálata

volvo bus care builder

BUILD YOUR BUSINESS SOLUTION WITH VOLVO BUS CARE

Start building

A legjobb utazáshoz terveztük

Erőteljes kiállás és jellegzetes karakter. Már az első találkozás pillanatában érzi majd, hogy a Volvo 9900 egy különleges turistabusz. Elegáns és vonzó részletein megakad a tekintet. Különleges ablakvonalának kialakítása és az ablakok rajzolata kiemeli a fényűző benyomást. Lekerekített eleje az autóbuszt barátságos, ám egyúttal magabiztos megjelenéssel ruházza fel, amely a tetszetős vonalakat kiemelkedő légellenállási jellemzőkkel egyesíti. Ezenkívül a Volvo járműveire jellemző V-alakú fényszórók már messziről is erős identitást biztosítanak.

Utasai első számú választása

Ez a legnagyobb igényeket támasztó utasok turistabusza. Kényelemben ülhetnek a fedélzetén, gondosan válogatott anyagok által körbeölelve, elegáns díszítések és harmonikus színvilág közepette. A Volvo 9900 különleges kilátást biztosít az emelkedő ablakvonal és a lejtős színházpadló jóvoltából. Tökéletes klíma és prémiumkivitelű, sokoldalú infotainment rendszer teszi teljessé azt az autóbuszt, amelyet az utasai a tökéletes utazásukhoz választanának.

A távolsági busz üzemideje

Üzemidő

A távolsági busza üzemideje a nyereségesség kulcsa. A Volvo márkát választva szolgáltatások egész kínálata áll rendelkezésére, ezek az autóbuszát munkában tartják, növelik az Ön termelékenységét.

Tudjon meg többet az üzemidőről
Biztonsági zónák

Biztonsági zónák

A Biztonsági Zónákkal beállíthatja egy megadott területen a legnagyobb megengedett sebességet. Amikor belép e területre a jármű, a vezetőt figyelmezteti és automatikusan korlátozza a sebességet. Ideális városközpontban vagy veszélyes autópálya-szakaszokon.

Tudjon meg többet a biztonsági zónákról
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

A teljesen új vezetői munkakörnyezet első osztályú élményt kínál. Ergonomikus kialakítású, fókuszált és kényelmes. Az Elalvásra Figyelmeztető Rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha fáradt vagy figyelmetlen.

Tudjon meg többet a teljesítményről
Volvo 9900
Kapcsolatban a távolsági buszával

Kapcsolatban a távolsági buszával

A Volvo Connect segítségével hozzáfér hálózatba kapcsolt szolgáltatásainkhoz. Amikor átveszi új Volvo távolsági buszát, akkor megkapja az ingyenes Volvo Connect okostelefon-alkalmazásunkat is, amely tömör heti flottajelentést biztosít minden új távolsági buszáról. Ez egyértelmű áttekintést nyújt Önnek az egyes járművek teljesítményéről az üzemanyag-fogyasztás, az üresjárat és a megtett távolság tekintetében, ami segít Önnek nyomon követni a létfontosságú üzleti paramétereket. Az ennél bővebb szolgáltatásainkkal még átfogóbb beszámolót kap a járműparkja teljesítményéről, ami segít Önnek fokozni az üzemanyag-hatékonyságot, a biztonságot és az üzemidőt.

Volvo Bus Care az optimalizált üzletmenetért

Volvo Bus Care az optimalizált üzletmenetért

Távolsági autóbuszaink új kínálatának bemutatásával sokkal egyszerűbbé tesszük a Volvo távolsági autóbuszok vásárlását, birtoklását és vezetését. Új ajánlatunk az eddigi legjobb autóbuszok mellett intelligens csomagokat, valamint finanszírozási és biztosítási lehetőségek széles választékát tartalmazza – és egy új fáradhatatlan üzleti partnert, a Volvo márkát. Mi ezt úgy hívjuk, hogy Volvo Bus Care, egy ajánlat az Ön következő utazásához.

Tudjon meg többet a Volvo Bus Care ajánlatról
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba