Valódi első osztályú élmény a Volvo 9900 – az utasok és a járművezetők számára egyaránt. Egy fényűző turistabusz, amely a fejedelmi kényelmet, minőséget és inspirációt új szintre emeli. Mindegy, milyen hosszú az utazás, még a legigényesebb utasai is kellemes emlékként őrzik majd meg. Akárcsak a járművezetője, ha kipróbálja a kedvező üzemanyag-fogyasztású, ám kiemelkedően jól reagáló Euro 6 minősítésű motort.

Prémium utasélmény

A világos belső kialakítás, a rendkívül tágas tér és az emelt padlószint prémium utasteret eredményez. Volvo ülések prémium kínálata, gondosan válogatott anyagok és exkluzív jellemzők teszik teljessé a kiemelkedő minőség érzetét. Az alacsony belső zajszint, a fejedelmi légkondicionálás és a fejlett szórakoztatórendszer az utasai várakozásait is túlteljesítő utazási élményt biztosítanak.

Tökéletes munkahely

A Volvo 9900 a járművezetők autóbusza. Különleges kezelhetősége és az erőteljes motor által biztosított erőfeszítés nélküli, spontán reakciói jóvoltából egynek érezhetik magukat az autóbusszal. A Volvo 12 fokozatú I-Shift váltóját a turistabuszos felhasználáshoz optimalizálták, így finom és zökkenőmentes fokozatváltásokat biztosít. És a szenzációs Volvo Dinamikus Kormányzás jóvoltából az iránytartás rendkívül stabil és a vezetés nem igényel erőfeszítést. Az eredmény páratlan vezetési inspiráció és munkahelyi kényelem.

Személyre szabott fényűzés

Bár a turistabusz a közös utazásról szól, minden utas egyéniség. A Volvo 9900 segítségével minden utasa különlegesnek érezheti magát. A fényűző utastér tovább fokozható olyan különböző opciókkal, mint asztalok, lábtámaszok és egyéb kényelmi jellemzők, így olyan teret alakíthat ki, amelyben valóban pihentető élményként élhetik meg az utazást.

Első a biztonság

Minden Volvo turistabusz számos létfontosságú biztonsági felszereléssel rendelkezik. A hárompontos biztonsági övek, a Frontálisütközés-védelem és az Elülső Aláfutásgátló Rendszer mind alapfelszerelésnek számító Volvo biztonsági jellemző, és ezek jól mutatják, hogyan törődünk utasaival, a járművezetővel és a más járművekben utazókkal. A Volvo a biztonságot jelenti.

Az autókat emberek vezetik. Ezért a Volvo márkánál épített minden jármű mögött a biztonság vezérelvének kell állnia – és ennek így is kell maradnia.

Assar Gabrielsson és Gustav Larson

A Volvo alapítói, 1927

Volvo 9900

Termékjellemzők

Világszínvonalú biztonság

Világszínvonalú biztonság

Fejlett vezetői segédrendszerek, hárompontos biztonsági övek és világszínvonalú energiaelnyelő szerkezetek – ezek mind Volvo szériafelszereltségek.

Valós üzemidő

Valós üzemidő

Egy Arany Szervizszerződés segítségével Volvo 9900 busza sok-sok évig üzemelhet úgy, mint új korában. Utasai megérdemlik ezt.

Bőséges teljesítmény

Bőséges teljesítmény

A 11 literes, Euro 6 minősítésű és akár 460 lóerő teljesítményű motor erőfeszítés nélküli, sima vezetést biztosít. Akár tíz százalékkal csökkentheti üzemanyag-költségeit, amennyiben értéknövelő szolgáltatásainkat is igénybe veszi.

Kiváló kilátás

Kiváló kilátás

A Volvo 9900 buszokon a jó kilátást nagy üvegpanelek, új, behajtható, nagylátószögű külső visszapillantó tükrök és tolatókamera segíti.

Mindenre készen áll

Mindenre készen áll

Bármit is hoznának magukkal utasai, biztonságos és kényelmes tárolóhelyet biztosíthat számukra. A Volvo 9900 befogadóképessége bőven megfelel igényeinek.

Igazi élmény

Igazi élmény

Az egyedi Volvo ülések – amelyeket időtálló skandináv dizájn jellemez – gondoskodnak arról, hogy utasai valóban első osztályú kényelmet élvezhessenek.

Biztonság

Biztonság

Volvo biztonságban biztosan megérkezik

A Volvo biztonság
Volvo 9900

VOLVO DINAMIKUS KORMÁNYZÁS

Felülmúlhatatlan vezetési élmény

Videó lejátszása

SZOLGÁLTATÁSOK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés

LETÖLTÉS

További információk

Töltse le a prospektust, hogy többet megtudjon a Volvo 9900 buszokról.

További turistabuszaink

Volvo 9500
Volvo 9500

Tökéletes termelékenység.

Volvo 9700
Volvo 9700

A-ból B-be és bárhová.

Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba