Fedezze fel a Volvo 9900 turistabuszt

Utasai prémiumélményt várnak el, az új Volvo 9900 pedig egyértelműen megfelel az elvárásaiknak. A kifinomult utastér a gondosan választott anyagaival, elegáns díszítéseivel és első osztályú, maximális komfortot kínáló üléseivel fényűző hangulatot teremt. A turistabuszt három különböző hosszúsággal választhatja: 12,4, 13,1 vagy 14 méter. Tegye flottája új zászlóshajójává a Volvo 9900 turistabuszt!

Tegye színessé az Ön távolsági buszát

Gyakorlatilag bármilyen színben rendelheti az Ön Volvo távolsági autóbuszát. Használja a lenti Távolságibusz-színezőnket inspirációként.

Új formaterv – sokkal több a stílusnál

Új formaterv – sokkal több a stílusnál

A Volvo 9900 turistabuszt annak a kényelemnek és fényűzésnek a kifejezésére terveztük, amely az utasokra a fedélzeten vár. Azonban a stílusnál sokkal többet jelent az új formaterv, hiszen jobb légellenállási jellemzőket és nagy sebességnél fokozott stabilitást eredményez, új elülső struktúrája pedig még tovább növeli a biztonságot. Egyúttal minden eddiginél több teret biztosít a csomagoknak. Mindezek az Ön vállalkozása előnyét szolgálják.

Kiemelkedő utaskényelem

Kiemelkedő utaskényelem

Utasait hívogató és tágas utastér fogadja. Kifinomult belső világítás fokozza a fényűző hangulatot. A Volvo 9900 ülései a legkényelmesebbek, amelyeket valaha terveztünk. Ergonomikus kialakításuk és széles körű állítási lehetőségeik biztosítják, hogy mindenki megtalálhatja a tökéletes üléspozíciót. A fej feletti tárolókat praktikus fedelek rejtik el, elegáns díszítésük tovább növelik a prémiumminőség érzetét.

Kiemelkedő ergonómia a vezető számára

Kiemelkedő ergonómia a vezető számára

Foglaljon helyet a teljesen új vezetői munkakörnyezetben, és egyből érezni fogja: az Ön körül ívelten kialakított, letisztult elrendezés ergonomikus munkahelyet teremt. A harmonikus és funkcionális tervezés jóvoltából minden könnyedén elérhető. Az elegáns díszítések, a bőrborítású kormánykerék és a tökéletes rugózású vezetőülés igazán prémiumszintű élményt eredményeznek. Mindig segítik Önt a legfrissebb vezetőtámogató rendszereink, például az Elalvásra Figyelmeztető Rendszer és a méltán elismert Volvo Dinamikus Kormányzás rendszerünk.

Teljesítmény

A Volvo 9900 akár 460 lóerős teljesítményszinttel is választható. A legendás I-Shift automatizált váltóval a motor ereje biztonságosan továbbítható az aszfaltra, ráadásul ez a rendszer a sima futás és nagy átlagsebesség tökéletes kombinációját biztosítja. Ne feledkezzünk meg a kategóriavezető kezelhetőségről és vezetési élményről sem!

Légellenállás

Légellenállás

A Volvo 9900 kiemelkedő légellenállási jellemzőkkel bír. Ezt az is bizonyítja, hogy elődjénél magasabb és hosszabb is, mégis változatlan az üzemanyag-hatékonysága.

Tudjon meg többet a formatervezésről
Vezethetőség

Vezethetőség

A Volvo mindig is a járművezetők választásának számított. Erőteljes motorok, kifinomult fokozatváltások és utolérhetetlen kezelhetőség a Volvo Dinamikus Kormányzás jóvoltából. A teljes egészében új Volvo 9900 prémiumszintű vezetési élményt kínál.

Tudjon meg többet a vezethetőségről
Üzemanyag-hatékonyság

Üzemanyag-hatékonyság

A kiemelkedően hatékony Volvo motor, a 12 fokozatú I-Shift automatizált váltó és a kiváló légellenállási jellemzők üzemanyagot takarítanak meg az első naptól kezdve. Ezt üzemanyag-megtakarító szolgáltatásainkkal tovább fokozhatja.

Tudjon meg többet az üzemanyag-hatékonyságról

Biztonság

Egy Volvo távolsági busszal utazni a közúti közlekedés talán legbiztonságosabb módja. Aktív biztonsági rendszereink segítenek elkerülni a veszélyes helyezeteket, míg passzív rendszereink minimalizálják a következményeket egy esetleges baleset során. A Volvo biztonságot a kezdetektől beleépítjük minden termékünkbe.

Biztonsági Zónák

Biztonsági Zónák

A Biztonsági Zónákkal beállíthatja egy megadott területen a legnagyobb megengedett sebességet. Amikor belép e területre a jármű, a vezetőt figyelmezteti és korlátozza a sebességet. Ideális városközpontban vagy veszélyes autópálya-szakaszokon.

 

Elalvásra Figyelmeztető Rendszer

Elalvásra Figyelmeztető Rendszer

A biztonság a vezetővel kezdődik. Az új Elalvásra Figyelmeztető Rendszer érzékeli, ha Ön figyelmetlen vagy álmos, és jelzi Önnek, hogy eljött egy pihenő ideje.

Új elülső kialakítás

Új elülső kialakítás

Az új elülső kialakítást az előző generációhoz képest továbbfejlesztettük. Lényegesen jobb védelmet nyújt frontális ütközések szélesebb köre esetén, és több energiát képes elnyelni.

Fedezze fel a Volvo 9900 turistabuszt
Infotainment rendszer

Infotainment rendszer

A Volvo 9900 opciók széles kínálatát nyújtja, amivel az utasok utazását még élvezetesebbé teheti. Az összes infotainment rendszerünk felhasználóbarát elhelyezésű és kialakítású, a járművezető és az utaskísérő könnyedén kezelhetik ezeket. Audió- és videóforrások, egyénenként elérhető tartalmak és első osztályú képminőség. Bluetooth-kapcsolat a média-adatfolyamokhoz és a telefonáláshoz. Támogatás DAB+ digitális rádióadásokhoz, mini SD-kártya-olvasó és USB-csatlakozók az audió- és videó-adatfolyamokhoz, valamint AUX-IN a hangbemenethez.

Felszereltségi csomagok

Felszereltségi csomagok

Tegye még inkább sajátjává az Ön Volvo távolsági buszát valós különbséget eredményező jellemzőkkel és szolgáltatásokkal. Fedezze fel értéknövelő csomagjainkat!

Felszereltségi csomagok