Volvo Care

Volvo Bus Care

Távolsági autóbuszaink új kínálatával sokkal egyszerűbb a Volvo távolsági autóbuszok vásárlása, birtoklása és vezetése. Mi ezt úgy hívjuk, hogy Volvo Bus Care. Ez termékeket, szolgáltatásokat és finanszírozást egyesít új és intelligensebb módokon. Tervezze meg az Ön üzletmenetéhez tökéletes megoldást mindössze négy egyszerű lépésben. Ezentúl nem is muszáj birtokolnia a Volvo távolsági buszát. Ehelyett Ön a vállalata vezetésre koncentrálhat, miközben mi gondoskodunk minden másról.

Válassza ki a távolsági buszát

Válassza ki a távolsági buszát

Melyik típus, felszereltségi és kényelmi szint illik az Ön üzemeltetéséhez?

Az első lépés kiválasztani a típust, az utaskapacitást, a felszereltséget és a kényelmi szintet.

Volvo 9900

Volvo 9900

A teljesen új Volvo 9900 mindenestül a fényűzésről szól. Már messziről is magabiztosságot, eleganciát és biztonságot sugároz a Volvo 9900 megjelenése. Utasai első osztályú kényelemben és stílusosan utazhatnak. Turistabusz a legjobb utazáshoz.

Volvo 9700

Volvo 9700

A teljesen új Volvo 9700 az eddigi legsokoldalúbb távolsági autóbuszunk. Mindegy, milyen módon üzemelteti, vonaljáratként vagy kirándulóbuszként, utasait kényelem és biztonság várja, míg Ön a fokozott termelékenység előnyét élvezheti. Távolsági busz minden utazásához.

Adjon hozzá csomagokat

Adjon hozzá csomagokat

Optimalizálja távolsági buszát és üzletmenetét a kombinált, szolgáltatás- és felszereltségi csomagokkal.

Integrált szolgáltatás- és felszereltségi csomagjainkat úgy terveztük, hogy Ön könnyedén az igényeinek megfelelő kombinációt választhassa ki, optimalizálhassa távolsági buszát és üzletmenetét.

Hatékonysági csomag

Hatékonysági csomag

Fokozza a hatékonyságot és takarítson meg üzemanyagot. Csomag intelligens jellemzőkkel, hálózatba kapcsolt szolgáltatásokkal és professzionális járművezető-továbbképzéssel, amellyel akár több mint 10% üzemanyagot megtakaríthat. Folyamatosan, már az első naptól.

Biztonsági csomag

Biztonsági csomag

Fokozza a biztonságot saját maga és az utasai számára egyaránt. Átfogó csomag, amely tartalmaz abroncsnyomás-ellenőrzést, tűzoltó rendszert, riasztót és a Biztonsági Zónák szolgáltatást.

Járművezetői teljesítmény csomag

Járművezetői teljesítmény csomag

Invesztáljon a járművezetői teljesítményébe és fokozza a biztonságot, az utaskényelmet és az üzemanyag-hatékonyságot. A csomag tartalma többek között az adaptív sebességszabályozó és a Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS).

Járművezetői kényelem csomag

Járművezetői kényelem csomag

Fokozza a vezetői kényelmet, kínálja a járművezetőjének a legjobbat. A csomag tartalma többek között a járművezető pihenőfülkéje, a hűtőszekrény a műszerfalban, az értékmegőrző / szemetes a vezető számára és a központi zár.

Médiacsomag

Médiacsomag

Utasai értékelik a jó infotainment rendszert. A szükséges pluszt médiacsomagunkkal kínálhatja számukra. Wifi, mélysugárzó, lehajtható 19 hüvelyk képátlójú képernyők, USB-csatlakozó az utasüléseknél és útfigyelő kamera.

Fényszórócsomag

Fényszórócsomag

A láthatóság és a kilátás elsődleges fontosságú a biztonságosabb vezetéshez. Ezzel a csomaggal járművezetői tisztább képet kapnak, jobban irányíthatják a járművet. Fokozza a kilátást éjszaka a bixenon fényszórókkal és a statikus kanyarodási fényekkel.

Utaskényelmi csomag

Utaskényelmi csomag

Csomag a jobb utazási élményért. Szervizpanelek egyéni légbefúvókkal és lámpákkal, fedél a csomagtartó polcokhoz, rakott függönyök, eltávolítható szőnyegek az ülések alatt, az ülésplatformokon és a csomagtartóban.

place holder
place holder
Maximalizálja az üzemidőt

Maximalizálja az üzemidőt

Egy Volvo szervizszerződéssel és a valós idejű Járműállapot szolgáltatásunkkal optimalizálja az üzemidőt, és a költségeket már előre ismeri.

Válassza ki a megfelelő szervizszerződést és Járműállapot szolgáltatást az igényeinek és az üzemeltetésének megfelelően.

Volvo Arany Szerződés

Volvo Arany Szerződés

Egy Volvo Arany Szerződés teljes nyugalmat és biztonságot jelent. Ez a legátfogóbb szervizszerződésünk, amelyet a maximális üzemidő, üzemanyag-hatékonyság, biztonság és termelékenység biztosítására terveztünk. Járműve karbantartását Eredeti Volvo Alkatrészekkel a járműhöz szabott karbantartási terv alapján végezzük. A futómű, a vázszerkezet és a karosszéria javításait egyaránt tartalmazza. Mindezt fix havi díjért, ami Önnek kevesebb adminisztrációt és könnyebb pénzügyi tervezést jelent.

Volvo Kék Szerződés

Volvo Kék Szerződés

Egy Volvo Kék Szerződés nagyobb üzemidőt, jobb üzemanyag-hatékonyságot és fokozott termelékenységet jelent fix költségért. Járműve karbantartását Eredeti Volvo Alkatrészekkel a járműhöz szabott karbantartási terv alapján végezzük. Mindezt fix havi díjért, ami Önnek kevesebb adminisztrációt és könnyebb pénzügyi tervezést jelent.

Járműállapot

Járműállapot

A járműve egészségének igény szerinti, valós idejű információi egyszerűvé teszik a nem tervezett leállások elkerülését, és az állásidőből következő költségeket. A Járműállapot áttekintése átfogó betekintést nyújt az Ön távolsági busza számos kiválasztott paraméterébe. A járművezetői kijelzőn megjelenő sárga vagy vörös figyelmeztetés esetén a jelet automatikusan továbbítják a Járműállapot rendszernek és az Ön forgalomirányítójának.

Finanszírozza az autóbuszát

Finanszírozza az autóbuszát

Válasszon finanszírozási lehetőségeink széles választékából az optimális üzleti megoldáshoz.

Válasszon finanszírozási és biztosítási opciókkal teli menünkről. Komplett ajánlatot kaphat egyetlen fix havi díjért. Ha akarja, nem is kell, hogy a Volvo távolsági busza az Ön tulajdonát képezze. Ehelyett Ön az üzletmenetére összpontosíthat, miközben mi minden egyébről gondoskodunk.

Részletfizetés

Részletfizetés

A Volvo távolsági buszok birtoklásához vezető könnyű út. Rendszeres részletek minden hónapban, az utolsó teljesítése után a busz az Öné.

Volvo pénzügyi lízing

Volvo pénzügyi lízing

Hatékony módszer a Volvo távolsági autóbusz finanszírozására fix díjért. A szerződés végén kiegyenlítheti a maradványértéket, meghosszabbíthatja a lízinget vagy visszaadhatja a buszt.

Volvo operatív lízing

Volvo operatív lízing

Az autóbusz lízingelésével az Ön által választott távolsági buszt kaphatja, anélkül hogy birtokolnia kellene. A rögzített időszakra szóló lízing végén egyszerűen csak visszaadja nekünk a buszt.

Volvo biztosítás

Volvo biztosítás

A Volvo biztosításaival első osztályú védelmet kap. Biztosítási megoldásaink az Ön üzemeltetési körülményeihez és különleges igényeihez szabhatók.

place holder
place holder
Build your business solution with Volvo Bus Care

Build your business solution with Volvo Bus Care

Build your solution with products, equipment packages, services and financing solutions.

Lépjen velünk kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Lépjen velünk kapcsolatba