Miért Volvo?

Miért Volvo?

Számos egyértelmű ok miatt választott olyan sok üzemeltető Volvo távolsági autóbuszt. Az okok a biztonságtól a kényelmen és a hatékonyságon át egészen a megbízhatóságig és a maradványértékig mindent lefednek. Ám még ennél is több áll a döntésük mögött. Folyamatosan fejlődünk, hogy a Volvo a legjobb választást jelentse az Ön vállalkozása számára. Végső soron az utasai és az Ön cége teljesítménye a legfontosabb számunkra.

Volvo biztonságban

Volvo biztonságban

A biztonság része a Volvo márka génjeinek. A kezdetektől beleépítjük minden termékünkbe, ez a márkánk egyik alapértéke. Szállítsa utasait Volvo biztonságban.

Tudjon meg többet a biztonságról
Volvo teljesítmény a kényelemért

Teljesítmény a kényelemért

Úgy tervezzük a Volvo távolsági buszait, hogy az utasokat, a járművezetőket és a tulajdonosokat egyaránt elégedettséggel töltsék el. Autóbuszaink könnyed teljesítménye kényelmet, vezetési élményt és termelékenységet biztosít.

Tudjon meg többet a teljesítményről
Volvo üzemanyag-hatékonyság

Üzemanyag-hatékonyság

Az üzemanyag az egyik fő költség a távolsági buszokat üzemeltetők számára. A Volvo technikája és szolgáltatásai által megtakarított minden egyes liter közvetlen hatással bír az Ön üzleti mérlegére.

Tudjon meg többet az üzemanyag-hatékonyságról
Skandináv dizájn

Skandináv dizájn

Formatervezési filozófiánk az erőteljes skandináv formatervezési hagyományaink evolúciója, amely a Volvo alapértékein nyugszik.

Tudjon meg többet a formatervezésről
A 100% üzemidő felé

A 100% üzemidő felé

A nem tervezett leállások jelentős költségeket és csökkentett termelékenységet jelentenek. Az üzemidőt növelő szolgáltatások és a szervizszerződések biztosítják a jó időben elvégzett megfelelő karbantartást.

Tudjon meg többet az üzemidőről
Szervizhálózat

Szervizhálózat

A Volvo európai hálózatát szakosodott Buszszervizközpontok és szakképzett szerelők erősítik, akik készen állnak segíteni szükség esetén.

Tudjon meg többet a szervizhálózatról
A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

Kényelem, biztonság, vezethetőség és termelékenység – ezek a Volvo új távolsági autóbuszos ajánlatának sarokkövei.

Fedezze fel a Volvo 9000 típuscsaládot