Skandináv dizájn

Skandináv dizájn

Az új Volvo 9000 típuscsalád jellegzetes egyéniségének és eredendő funkcionalitásának titka az átfogó formatervezési filozófia. Ez az erőteljes skandináv formatervezési hagyományaink evolúciója, amely a Volvo alapértékein – biztonság, környezetvédelem és minőség – nyugszik.

Dizájn, mint a minőség kinyilatkoztatása

Dizájn, mint a minőség kinyilatkoztatása

„Három egyértelmű cél lebegett szemeim előtt az új Volvo 9000 típuscsalád tervezésekor” – mondja Dan Frykholm formatervezési igazgató. „Az egyértelmű Volvo márkaidentitást üzemanyag-hatékonysággal egyesítő külső formatervet kívántam megalkotni. A vezetőtérnek a minőség kinyilatkoztatásaként kell funkcionálnia és az irányításra kell fókuszálnia. Egy igazán kényelmes és prémiumminőségű utasteret akartam alkotni, amelyben az utasok nyugodtan és biztonságban élvezhetik az utazást. Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket az eredmény.”

Skandináv dizájn
A Volvo V-alakú fényszórói

A Volvo V-alakú fényszórói

A Volvo 9000 típuscsalád erőteljes fényszórókkal bír, amelyek integrált V-alakú nappali menetvilágítással rendelkeznek. Ezek az identitás erőteljes hordozói.

Barátságos és magabiztos

Barátságos és magabiztos

A logó területe, a V-alakú fényszórók és a lökhárító barátságos és magabiztos arcot alkotnak. Hozzáértő és hívogató kifejezést.

Légellenállás és kisebb üzemanyag-fogyasztás

Légellenállás

A jármű lekerekített eleje, a letisztult oldalai és a jellegzetes hátsó sarkai mind hozzájárulnak a kiemelkedő légellenállási jellemzőkhöz és a kisebb üzemanyag-fogyasztáshoz.

Járművezetői környezet

Járművezetői környezet

A Volvo szilárd hírnévvel bír a világszintű ergonómia terén, az új Volvo 9000 típuscsalád tovább épít erre az örökségre. Az új vezetői munkakörnyezet a vezető irányítási feladataira és az ő kényelmére fókuszál. Az elrendezést nyugodt, folyékony vonalak és intuitív módon csoportosított kezelőszervek jellemzik. A műszerek könnyen leolvashatók, minden könnyedén elérhető.

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

Kényelem, biztonság, vezethetőség és termelékenység – ezek a Volvo új távolsági autóbuszos ajánlatának sarokkövei.

Fedezze fel a Volvo 9000 típuscsaládot