Elismert Volvo üzemanyag-hatékonyság

Koncentráljon az üzemanyag-hatékonyságra

Az üzemanyag, a legtöbb esetben, a távolsági buszokat üzemeltetők legnagyobb önálló költségtétele. Minden egyes megtakarított liter arányosan javítja a pénzügyi eredményt. Ráadásul a megtakarított üzemanyag egyúttal kisebb károsanyag-kibocsátást is jelent, vagyis kettős az előny. A Volvo kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságú járműveket kínál, valamint további jelentős megtakarításokat szolgáltatások és termékjellemzők átfogó kínálatának köszönhetően.

I-See

I-See

Értékes jellemző, amely akár 2,5 százalékkal csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Megtanulja az útvonal domborzatát, majd a gyorsítást, a fokozatváltásokat és a fékezést ehhez igazítja a sebességszabályozóval történő haladás során.

Dinamikus Járműsüllyesztés

Dinamikus Járműsüllyesztés

Utazósebességnél, 80 kilométer/óra felett, 20 milliméterrel lesüllyeszti a karosszériát, ezzel csökkenti a légellenállást és az üzemanyag-fogyasztást.

Volvo Connect

Volvo Connect

A Volvo Connect jóvoltából hozzáfér hálózatba kapcsolt szolgáltatásainkhoz. Ingyenes Volvo Connect okostelefon-alkalmazásunk tömör heti flottajelentéseket biztosít minden új távolsági buszáról.

Flottajelentések

Flottajelentések

Hálózatba kapcsolt távolsági buszaival több különböző módon is növelheti a nyereségességet. Flottakezelési jelentéseink nyomon követik a jármű- és a vezetési adatokat, és segítenek Önnek azonosítani a túlzó üzemanyag-fogyasztás mögötti okokat. A jelentéseket intézkedések alapjául használva jelentős üzemanyag-megtakarítást érhet el – 10 százalékot vagy akár még ennél is többet. A jelentés tartalmát az Ön egyéni igényeihez szabhatja, a jelentéseket kézhez kaphatja járművekre, vezetőkre, csoportokra vagy a teljes flottára lebontva.

Járművezető-továbbképzés

A Volvo professzionális járművezető-továbbképzést kínál, amely még az ügyes és tapasztalt vezetőknek is igen hasznos. Ha a Hatékonysági csomagot választja, akkor az tartalmazza a Gazdaságos Vezetés tanfolyamot. Ez a szakoktatás segít Önnek és a járművezetőinek az új távolsági autóbusz kínálta teljes potenciálját kihasználni. A képzett járművezetők nemcsak kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, hanem egyúttal csökkentik a kopás és az elhasználódás mértékét, valamint utasai számára is kényelmesebb utazást biztosítanak.

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

Kényelem, biztonság, vezethetőség és termelékenység – ezek a Volvo új távolsági autóbuszos ajánlatának sarokkövei.

Fedezze fel a Volvo 9000 típuscsaládot