Átfogó teljesítmény

Teljesítmény a kényelemért

Egy Volvo távolsági autóbusz esetében a teljesítmény sokkal több pusztán a motor erejénél. A teljesítményszint közvetlen kihatással bír az utaskényelemre, a vezetési stílusra és az utazás élményére. A motor könnyed teljesítményleadása és a széles fordulatszám-tartományban leadott legnagyobb nyomatéka, a 12 fokozatú I-Shift automatizált váltó és a Volvo Dinamikus Kormányzás kifinomult, ám nagy átlagsebességű utazást biztosítanak. Végső soron az utaselégedettség – és ezáltal az üzleti eredmény – jelenti egy távolsági autóbusz teljesítményének valós mércéjét.

Járművezetői teljesítmény

Minden a járművezetővel kezdődik. Az utaskényelem, a biztonság, az üzemanyag-fogyasztás, és végül a jármű élettartamra vetített költségei. Mindezek a járművezető tudásán és képességein múlnak. A Volvo ehhez számos módon hozzájárulhat. A jármű futóművét, hajtásláncát és a vezetőteret úgy terveztük, hogy az a jármű teljeskörű irányítását biztosítsa – a kényelem terén tett kompromisszumok nélkül. Ám kínálunk professzionális járművezető-továbbképzést is, valamint telematikai adatokon alapuló nyomon követést és közvetlen visszajelzést, amellyel segítjük a vezetőt folyamatosan fejlődni.

Megfelelő méretű motor

Megfelelő méretű motor

A Volvo motortechnikája nagyobb erőt és kisebb tömeget jelent. A Volvo D11K motor 460 lóerőt és kimagasló forgatónyomatékot kombinál maximális üzemanyag-hatékonysággal.

I-Shift automatizált váltó

I-Shift automatizált váltó

Legendás automatizált váltónk a kifinomult és pontos fokozatváltásokat nagy átlagsebességgel és kiemelkedő vezethetőséggel kombinálja.

I‑Coaching

I‑Coaching

Az I-Coaching egy műszerfali berendezés, amely azonnali visszajelzést nyújt a járművezetőnek a vezetési teljesítményéről. Egyszerű és hatékony.

VDS

VDS film
Járműszerkezet

Járműszerkezet

A Volvo távolsági buszok új kínálatát új szerkezeti kialakítás jellemzi szendvicsszerkezetű tetővel. A tető a korábbinál több mint 250 kilogrammal könnyebb, ami azt jelenti, hogy megnövekedett a terhelhetőség és alacsonyabbra került a tömegközéppont. Az eredmény stabilabb úttartás – és még kényelmesebb utazás az utasok számára.

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

Kényelem, biztonság, vezethetőség és termelékenység – ezek a Volvo új távolsági autóbuszos ajánlatának sarokkövei.

Fedezze fel a Volvo 9000 típuscsaládot