A 100% üzemidő felé

A 100% üzemidő felé

Egy távolsági busznak az úton, munkában a helye. A nem tervezett leállások jelentős költségeket és rossz hírnevet eredményezhetnek a vállalatának. A Volvo autóbuszok rendkívül megbízhatók minden különböző feladat során. Az üzemidőt növelő szolgáltatásaink és a szervizszerződéseink biztosítják a jó időben elvégzett megfelelő karbantartást és javítást buszai számára – az Ön üzletmenetének zavarása nélkül.

A Volvo szervizhálózat

A Volvo szervizhálózat

A Volvo kiterjedt szervizhálózatot üzemeltet Európa-szerte, amely a Volvo Buses és a Volvo Trucks márkákat szolgálja ki. E hálózat stratégiai pontjain Buszszervizközpontok találhatók, amelynek Kiemelt Buszszerelői szükség esetén az Ön rendelkezésére állnak. Ezenkívül a Volvo Action Service prémiumszintű országúti segélyszolgálatot is kínáljuk, amely az év minden napján, a nap minden órájában elérhető, illetve az ügyfélelégedettségre és a szolgáltatási minőségre koncentrál egy esetleges menet közbeni meghibásodás elhárítása során.

Karbantartástervezés

Karbantartástervezés

A megfelelő karbantartás a megszakítások nélküli üzemelés kulcsa. Ezért nyújtunk optimalizált karbantartási ütemtervet minden egyes járműhöz.

Szervizszerződések

Szervizszerződések

Válassza a Volvo Arany Szervizszerződést. A karbantartásokat és a javításokat gyorsan, meghatározott havi díjért intézzük.

Járműállapot

Járműállapot

Hogy szolgál az autóbusza egészsége? A Járműállapot megadja a választ. Igény szerint, valós időben, a buszgarázsban vagy menet közben.

Eredeti Volvo Alkatrészek

Eredeti Volvo Alkatrészek

A Volvo Eredeti Alkatrészek optimális funkcionalitást biztosítanak, valamint biztonságot menet közben – a Volvo szigorú szabványainak megfelelve.

Eredeti Volvo Szerviz

Eredeti Volvo Szerviz

Szakképzett Volvo szerelők végzik egy hivatalos Volvo Buses szervizben, ezzel az Ön Volvo autóbuszát mindig csúcsteljesítményen tartják.

Alkatrész-logisztika

Alkatrész-logisztika

A Volvo európai kereskedőhálózata igen hatékony logisztikával bír, így Ön és a műhelye a lehető legrövidebb időn belül megkaphatja a megfelelő alkatrészeket.

Volvo minőség minden részletben

Volvo minőség minden részletben

A minőség a Volvo egyik alapértéke, amely mélyen, történelmünkben gyökerezik. Nem csupán az Önnek tett ígéretünket tükrözi az üzemidő és a megbízhatóság biztosítása terén. A prémiumminőség ennél többet jelent, működésünk minden területére kihat. Éppen ezért szakértő szerelőinket folyamatosan továbbképezzük, és szervizeinket az elérhető legjobb technikával vértezzük fel.

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

A teljesen új Volvo 9000 típuscsalád

Kényelem, biztonság, vezethetőség és termelékenység – ezek a Volvo új távolsági autóbuszos ajánlatának sarokkövei.

Fedezze fel a Volvo 9000 típuscsaládot