Szolgáltatások Volvo buszokhoz

Hozza ki a legtöbbet a vállalkozásából

Számos szolgáltatást kínál a Volvo Buses a maximális üzemidő és termelékenység érdekében. Tudjuk, hogy a járművek munkában tartása és a felesleges költségek elkerülése létfontosságúak az üzletmenete szempontjából. Ezenkívül több olyan szolgáltatást is kínálunk, amelyek fokozhatják a vállalata teljesítményét. Egyszerűen az ügyfeleink legjobb üzleti partnerévé kívánunk válni.

Szolgáltatások Volvo buszokhoz
Biztosítsa az üzemidőt

Biztosítsa az üzemidőt

Egy szervizszerződés csupán egyetlen célt szolgál: azt, hogy a járművei a rendelkezésére álljanak, biztonságosan és termelékenyen. Egészen egyszerű a magyarázat, egy megfelelően karbantartott busz jobb munkát végez. A nem tervezett leállások vagy akár meghibásodások kockázata jelentősen csökken. Ráadásul a jó állapotú jármű az értékét is jobban tartja.

Tudjon meg többet
Csatlakozzon a flottájához

Csatlakozzon a flottájához

A hálózatba kapcsolás egész egyszerűen termelékenységi forradalom. A járműveket és a járművezetőket az interneten keresztül is figyelemmel kísérheti, nyomon követheti a flottája tevékenységét. Ha szükséges, akár valós időben is.

A hatékonyan feldolgozott és egyértelműen megjelenített, releváns adatok támogatják a döntéshozatalt, és segítenek egyszerűsíteni a működése menedzselését. Csatlakozzon és szabadítsa fel a cégében rejlő termelékenységi lehetőségeket.

Tudjon meg többet
volvo bus care

Volvo Care – teljes körű üzemeltetési ajánlat

Minden eddiginél egyszerűbb a Volvo távolsági autóbuszok vásárlása, birtoklása és vezetése. Termékeket, szolgáltatásokat és finanszírozást egyesítő integrált megoldásukkal – az Ön nyugalma érdekében.

Tudjon meg többet
Úton az automatizálás felé

Úton az automatizálás felé

A Volvo folyamatosan fejleszti a vezetőket támogató technikákat és szolgáltatásokat. Ilyen például a zónakezelés, amely a biztonságot fokozó és a kibocsátásokat csökkentő automatizált szolgáltatásunk.

Tudjon meg többet
Eredeti Volvo Alkatrészek

Eredeti Volvo Alkatrészek

Alkatrész és alkatrész között hatalmas lehet a különbség. Volvo busza Eredeti Volvo Alkatrészek használatával megőrzi az eredeti specifikációját. Ráadásul a Volvo hivatalos szervizében jól képzett szakemberek szerelik be ezeket.

Tudjon meg többet
Használatra kész megoldások

Használatra kész megoldások a teljes nyugalom érdekében

Az elektromobilitási megoldásokat bevezető városok számára a Volvo a rendelkezésre állást és a problémamentes működést szolgáló, lehető legjobb üzleti modellt kínálja. A Volvo használatra kész megoldása biztosítja a meghatározott szállítási kapacitást – meghatározott kilométerenkénti költségért.

 Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba