Csatlakozzon a flottájához

Csatlakozzon a flottájához

A Volvo hálózatba kapcsolt szolgáltatásai az irányítás új szintjét biztosítják az Ön vállalkozásának, és mindezeket kifejezetten a buszüzemeltetés jellemzőire szabtuk. Nagy tudású és pontos rendszer. Könnyen használtható és testre szabható, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek. Jelentős üzleti előnyöket biztosít:

  • Optimalizálja a flotta teljesítményét
  • Az üzemeltetési költségek optimalizálása
  • A rendelkezésre állás növelése
  • Az üzemanyag-hatékonyság és a jövedelmezőség fokozása
  • A járművezetői teljesítmény javítása
  • A közlekedésbiztonság fokozása
  • Az üzletmenet ellenőrzésének fokozása
  • Az adminisztráció csökkentése
Az Ön termelékenységi eszköztára

Az Ön termelékenységi eszköztára

A hálózatba kapcsolási ajánlatunk az átfogó Flottakezelés rendszerünket, a járművezetői termelékenységet fokozó szolgáltatásokainkat és az innovatív zónakezelési megoldásainkat tartalmazza. Ez egy jól skálázható és jövőbiztos kínálat, amely a buszok telematikai rendszereivel szerzett hosszú távú tapasztalatainkon alapul, és a világ számos városának üzemeltetőit szolgálja. A rendszeren kívül a Volvo segítséget nyújthat az elemzésben és a korrekciós programok kapcsán is.

Flottakezelés

Flottakezelés

A Volvo Flottakezelés jóvoltából az irányítás mindig az Ön kezében marad – segítségével megismerheti a flottája pontos állapotát és egészségét. A járművek vezetésének paramétereit megismerve jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, és így sok pénzt takaríthat meg minden hónapban – és még annál is többet az egész flotta teljes élettartama során.

Tudjon meg többet
A flotta áttekintése közvetlenül a kezében

A flotta áttekintése közvetlenül a kezében

A mobilalkalmazásban összefoglalót kap a legfontosabb teljesítménymutatókról. Üzemanyag-fogyasztás, megtett távolság, átlagsebesség, alapjárati üzemelés és szén-dioxid-kibocsátás. Az alkalmazásban könnyen átláthatja, hogy melyik járműve teljesít a legjobban, és melyik teljesíthetne jobban. Ha pedig a teljes képre, az összes részletre kíváncsi, elegendő előfizetnie a Flottakezelés szolgáltatásunkra.

Tudjon meg többet
A zónakezelés előnyei

A zónakezelés előnyei

A Zónakezelés a Volvo olyan automatizált szolgáltatásainak gyűjteménye, amelyek segítik a járművezetőt a területspecifikus korlátozások betartásában, és akár még a hatékonyabb vezetési stílus elsajátításában is. Alapja a Flottakezelés rendszerünk Földrajzi Pozíció modulja, és segítségével tetszőleges számú zónát határozhat meg az Ön által kívánt paraméterekkel.    

Tudjon meg többet
Járművezetői teljesítmény

Járművezetői teljesítmény

A járművezetője a termelékenység növelésének kulcsa. A közvetlenül a műszerfalon nyújtott azonnali és folyamatos visszajelzés elősegíti az egyenletes és hatékony vezetési stílust. Az elemzések kimutatták a folyamatos és releváns visszajelzések tartós hatásait, sok üzemanyagot takarítanak meg és fokozzák az utaskényelmet.

Tudjon meg többet
Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba