Flottakezelés

 

FLOTTAKEZELÉS

NYOMON KÖVETÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS

A Volvo Flottakezelés jóvoltából az irányítás mindig az Ön kezében marad – segítségével megismerheti a flottája pontos állapotát és a járművei egészségét, tudja, mikor történt nem tervezett leállás, illetve miként teljesítenek a járművezetői. Az üzemanyag például gyakran a legnagyobb önálló költségtételt jelenti a jármű élettartama során. Ha tudja, hogy milyen stílusban vezetik a járműveit, és ezeken az adatokon alapuló intézkedéseket hoz, az jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Így sok pénzt takaríthat meg minden hónapban – és még annál is többet az egész flotta teljes élettartama során.

Jobbítsa működését – minden nap

Jobbítsa működését – minden nap

A Flottakezelés az irányítás új szintjét eredményezi. A járművei nyomon követésével megtalálhatja a rejtett költségeket, valamint a fejlesztési lehetőségeket. A minták és a tendenciák azonosításával szilárd alapot biztosít a döntéseihez. A rendszer a buszok telematikai rendszereivel szerzett hosszú távú tapasztalatainkon alapul, és a világ számos városának üzemeltetőit szolgálja. A rendszeren kívül a Volvo segítséget nyújthat az elemzésben és a korrekciós programok kapcsán is.

Biztonságos

Biztonságos

A Volvo hálózatba kapcsolt szolgáltatásai több száz fedélzeti adatpont értékeit hasznosítják. Számos bevált és kiváló minőségű egység rögzíti a különböző érzékelők adatait, a hagyományos mobilhálózaton keresztüli gyors és biztonságos adatátvitelt szolgáló formátumában. A rendszer nem támaszt nagy követelményeket: az adatok rögzítéséhez csupán a szabványos FMS-interfésszel rendelkező buszok szükségesek.

autóbuszok

A Flottakezelés közérthetően

A Flottakezelés lehetőségek egész sorát nyitja meg Ön előtt a működésének nyomon követésére és optimalizálására.

Letöltések

Itt talál további információkat. Használja a hivatkozásokat a dokumentumok letöltéséhez.

Flottakezelés adatlapja(PDF, 0.7 MB)

kapcsolódó témák

Zónakezelés

Zónakezelés

A Zónakezelés a Volvo olyan automatizált szolgáltatásainak gyűjteménye, amelyek segítik a járművezetőt a területspecifikus korlátozások betartásában, és akár még a hatékonyabb vezetési stílus elsajátításában is. Tetszőleges számú zónát határozhat meg az Ön által kívánt paraméterekkel.

Tudjon meg többet
Járműállapot

Járműállapot

A járművek állapotának részletes nyomon követésével sok pénzt takaríthat meg. Járműállapot szolgáltatásunkkal azonosíthatja a potenciális problémákat már azok kialakulása előtt, ezzel megelőzheti a nem tervezett leállásokat és javítási költségeket.

Tudjon meg többet
Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba