Volvo Connect alkalmazás

 

VOLVO CONNECT ALKALMAZÁS

KÖVESSE FIGYELEMMEL FLOTTÁJA TELJESÍTMÉNYÉT

A Volvo Connect alkalmazás a legegyszerűbb módja annak, hogy áttekintést kapjon a flottája teljesítményéről. Az alkalmazás lényegében a rendkívül hatékony Flottakezelési szolgáltatásunk összefoglalója, és segítségével akár az egyes járműveit is nyomon követheti. Az alkalmazás kezdetben a Volvo 9700 és 9900 távolsági autóbuszokhoz elérhető.

A flotta áttekintése közvetlenül a kezében

A flotta áttekintése közvetlenül a kezében

A mobilalkalmazásban összefoglalót kap a legfontosabb teljesítménymutatókról. Üzemanyag-fogyasztás, megtett távolság, átlagsebesség, alapjárati üzemelés és szén-dioxid-kibocsátás. Kiválaszthatja a jelentési időszakot, és ha szeretné, PDF-fájlként letöltheti a heti jelentést. Az alkalmazásban könnyen átláthatja, hogy melyik járműve teljesít a legjobban, és melyik teljesíthetne jobban. Ha pedig a teljes képre, az összes részletre kíváncsi, elegendő előfizetnie a Flottakezelés szolgáltatásunkra.

Szolgáljanak mérceként a legjobban teljesítő járművei

Szolgáljanak mérceként a legjobban teljesítő járművei

A Volvo Connect alkalmazásban heti, negyedéves vagy éves bontású jelentést kaphat egyszerre akár 50 járművéről. Az értékeket és a trendeket az előző időszakkal összehasonlítva láthatja. Az alkalmazás minden megnyitásakor megjeleníti az öt legjobban teljesítő jármű listáját, ám kiválaszthatja bármelyik másik járművét is az elemzéshez. Az exportálási funkció segítségével létrehozhat egyedi flottajelentést. Kiválaszthatja a jelentési időszakot, és e-mailben elküldheti PDF-fájlként.

A Flottakezelés közérthetően

A Flottakezelés lehetőségek egész sorát nyitja meg Ön előtt a működésének nyomon követésére és optimalizálására.

Letöltések

Töltse le az alkalmazást a mobiltelefonjára.

kapcsolódó témák

Flottakezelés

Flottakezelés

A Volvo Flottakezelés jóvoltából az irányítás mindig az Ön kezében marad – segítségével megismerheti a flottája pontos állapotát és egészségét. A járművek vezetésének paramétereit megismerve jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, és így sok pénzt takaríthat meg minden hónapban – és még annál is többet az egész flotta teljes élettartama során.

Tudjon meg többet
Járműállapot

Járműállapot

A járművek állapotának részletes nyomon követésével sok pénzt takaríthat meg. Járműállapot szolgáltatásunkkal azonosíthatja a potenciális problémákat már azok kialakulása előtt, ezzel megelőzheti a nem tervezett leállásokat és javítási költségeket.

Tudjon meg többet
Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba