A termelékenység kulcsa

A termelékenység kulcsa

A vezetési stílus közvetlen összefüggésben áll az Ön üzleti eredményeivel. A Volvo számos eszközt kínál a fejlődéshez. Beépítheti a járműbe az I-Coaching szolgáltatást, amely azonnali visszajelzést ad a járművezetőnek, és bizonyítottan tartós eredményt szül. A vezetői stílus nyomon követéséhez a Volvo Flottamenedzsment szolgáltatás Vezetési Profil funkciója teljes körű és részletes naplózást kínál. A levont következtetések alapján kiválaszthatja, hogy a járművezető-továbbképzést választja vagy más módon motiválja a járművezetőit.

Utaselégedettség

Utaselégedettség

Élvezik az utazást az utasai? Ha igen, akkor ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a járművezetők képesek a forgalmi helyzetbe alkalmazkodni és előrelátóan vezetni. A városi és a helyközi járatokon egyaránt, valamint a távolsági feladatok során is ugyanolyan fontos a járművezető, mint a kényelmes ülések és a fedélzeti felszereltség. A járművezető-továbbképzésbe és az I-Coaching rendszerbe történő beruházás növeli a hűséges és elégedett utasok arányát. A Támogatási Zónákkal gondoskodhat a kényelemről olyan útvonalakon is, ahol igazán elővigyázatos vezetés szükséges.

Járművezetői teljesítmény

 

Üzemanyag-megtakarítás

Üzemanyag-megtakarítás

Tény, hogy az egyenletes vezetés rendkívül üzemanyag-takarékos. Az is tény, hogy könnyen segítheti járművezetőit a hatékonyabb vezetési stílust elsajátításában.

Tudjon meg többet
Ki a legjobb járművezetője?

Ki a legjobb járművezetője?

Ki szorul támogatásra a fejlődéshez? A rendszeres nyomon követés és a továbbképzések hatékony ösztönzőként szolgálhatnak.

Úton a balesetmentes jövő felé

Úton a balesetmentes jövő felé

Biztonsági célkitűzésünk egyértelmű: zéró baleset a Volvo termékeivel. Az innovatív funkciók mellett a biztonsággal kapcsolatos átfogó szemléletünk részeként folyamatosan fejlesztjük a járművezető-továbbképzési ajánlatainkat is.

Volvo I-Coaching – azonnali visszajelzés

Volvo I-Coaching – azonnali visszajelzés

A Volvo I-Coaching egy rendkívül közvetlen és ezért hatékony eszköz a járművezetői teljesítmény javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy egyenletesebb, hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el. A műszerfalon elhelyezett diszkrét kijelző figyelmezteti a vezetőt a túl erős gyorsításra, fékezésre és kanyarvételre, valamint a sebességtúllépésre, illetve a túl nagy fordulatszámra és a túl hosszú üresjáratra.

Tudjon meg többet

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba