Járművezető-továbbképzés

 

Járművezető-továbbképzés

A termelékenység emberi tényezője

Számos ok szól amellett, hogy a járművezetők továbbképzésébe fektessen be. Amíg a teljesen önvezető haszonjárművek nem valósulnak meg, addig a buszüzemeltetőknek elkötelezett, képzett és professzionális járművezetőkre kell támaszkodniuk. A vezetési stílusuk egy olyan mutató, amelynek hatása meglátszik mind az utasfelmérésekben, mind a pénzügyi eredményében.

Gazdaságos vezetés

Gazdaságos vezetés

Újra és újra kimutatják az elemzések, hogy a fókuszált járművezető-továbbképzés rengeteg üzemanyagot megtakarít. Nem csupán közvetlenül az oktatás után – az ötszázalékos üzemanyag-megtakarítás egy gyakran visszaköszönő érték. Ráadásul az eredmények még tartósabbak maradhatnak az I-Coaching szolgáltatás hozzáadásával, amely azonnali és folyamatos visszajelzést nyújt a vezetési teljesítményről.

Vezessen Volvo biztonságban

Vezessen Volvo biztonságban

A modern Volvo autóbuszok számtalan fejlett vezetőtámogató rendszerrel bírnak. Ám ez nem csökkenti a vezetési képességek szükségességét. Ezeket a rendszereket úgy tervezték, hogy segítsenek a hivatásos vezetőnek még jobban végezni a munkáját. A járművezető-továbbképzési tanfolyamok során még a legtapasztaltabb járművezetők is szereznek új ismereteket. Az oktatás támogatja őket abban, hogy biztonságosan, hatékonyan és kényelmesen vezethessenek.

Fokozott kényelem

Fokozott kényelem

A feladattól függetlenül, minden autóbusz üzemeltetése kapcsán ugyanolyan fontos az ügyfélélmény szempontjából a vezető, mint a kényelmes ülések és a fedélzeti felszereltség. A járművezető-továbbképzésbe és az I-Coaching rendszerbe történő beruházás növeli a visszatérő és elégedett utasok arányát.

Kapcsolódó témák

Vezetési profil

Vezetési profil

A vezetési stílus egy kulcsfontosságú tényező az üzemanyag-fogyasztás és az utaskényelem szempontjából. A Vezetési Profil szolgáltatást a Flottakezelés alkalmazásban aktiválva gyakorlatilag minden lényeges paramétert teljes körűen nyomon követhet. Ideális az elemzéshez és a fejlődési lehetőségek azonosításához.

Tudjon meg többet a Flottakezelésről
Volvo I-Coaching – azonnali visszajelzés

Volvo I-Coaching – azonnali visszajelzés

A Volvo I-Coaching egy rendkívül közvetlen és ezért hatékony eszköz a járművezetői teljesítmény javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy egyenletesebb, hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el. A műszerfalon elhelyezett diszkrét kijelző figyelmezteti a vezetőt a túl erős gyorsításra, fékezésre és kanyarvételre, valamint a sebességtúllépésre, illetve a túl nagy fordulatszámra és a túl hosszú üresjáratra.

Tudjon meg többet

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba