Volvo I-Coaching

 

Volvo I-Coaching

Fokozza a járművezetői teljesítményét

A Volvo I-Coaching egy hálózatba kapcsolt szolgáltatás a járművezetői teljesítmény folyamatos fokozására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy egyenletesebb, hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el. A műszerfalon elhelyezett diszkrét kijelző figyelmezteti a vezetőt a túl erős gyorsításra, fékezésre és kanyarvételre, valamint a sebességtúllépésre, illetve a túl nagy fordulatszámra és a túl hosszú üresjáratra.

Azonnali visszajelzés

Azonnali visszajelzés

A Volvo I-Coaching egy rendkívül közvetlen és ezért hatékony eszköz a járművezetői teljesítmény javítására. A létfontosságú vezetési paraméterekkel kapcsolatos azonnali visszajelzés segíti a hivatásos járművezetőket, hogy hatékonyabb vezetési stílust sajátítsanak el. Az I-Coaching bizonyítottan tartós eredményt biztosít az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és az utaskényelem növelése terén.

A hatékonyabb vezetés akár 5% üzemanyag-megtakarítást* is jelenthet

Az I-Coaching bevezetése megdöbbentő eredményeket hozhat. Egy éles körülmények közötti felhasználási esetben egy ügyfél az üzletmenetének megfelelően állította be az értékeket. A járművezetőket tájékoztatták a funkcióról, valamint arról, mit kell tenniük riasztások esetén. Hat hónapon keresztül tesztelték a rendszert, és az üzemeltető elképesztő eredményeket tapasztalt. Az üzemanyag-megtakarítás meghaladta az 5 százalékot, és a vezetési paraméterek jelentősen fokozott utazási kényelmet mutattak.

* Egy jelentős ausztrál üzemeltető által tapasztalt adatok.

Üzemanyag-megtakarítás

Üzemanyag-megtakarítás

Tény, hogy az I-Coaching gyors mód a hatékonyabb vezetési stílus eléréséhez. Elemzések kimutatták, hogy az I-Coaching önmagában ötszázalékos üzemanyag-megtakarítást biztosíthat.

Mérsékelt kopás és elhasználódás

Mérsékelt kopás és elhasználódás

Egyúttal az egyenletesebb vezetés csökkenti a fékek, a gumiabroncsok és az egyéb kopóalkatrészek károsodásának és felesleges kopásának kockázatát. Az I-Coaching meglehetősen sok pénzt takaríthat meg a karbantartási költségek tekintetében is.

Utaskényelem

Utaskényelem

Az ügyfélélmény szempontjából ugyanolyan fontos a vezető, mint a kényelmes ülés és a fedélzeti felszereltség. Az I-Coaching rendszerrel növeli a hűséges és elégedett utasok arányát.

A flottakezelés része

A flottakezelés része

A Volvo Flottakezelés hálózatba kapcsolt szolgáltatások összessége, amelyek segítségével megismerheti a flottája állapotát és egészségét. A valós adatokból levezetett intézkedések jelentősen csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást, és így sok pénzt takaríthat meg minden hónapban – és még annál is többet az egész flotta egész élettartama során.

Az I-Coaching és a Támogatási Zónák közérthetően

Ezek a szolgáltatások azonnali és tartós hatást biztosítanak. Hogyan működnek? Nézze meg a filmet itt.

Letöltések

Itt talál további információkat. Használja a hivatkozásokat a dokumentumok letöltéséhez.

Kapcsolódó témák

Járművezető-továbbképzés

Járművezető-továbbképzés

Még a legjobb is válhat jobbá. Tanulmányok kimutatták, hogy a járművezető-továbbképzés 5-7 százalékos hosszú távú üzemanyag-megtakarítást eredményezhet. Egyúttal a tudatosabb vezetési stílus csökkenti a kopást és elhasználódást is, valamint kellemesebb utazást biztosít az utasai számára.

Tudjon meg többet
Vezetési profil

Vezetési profil

A vezetési stílus egy kulcsfontosságú tényező az üzemanyag-fogyasztás és az utaskényelem szempontjából. A Flottakezelés rendszer Vezetési Profil funkciójával a legfontosabb paramétereket teljes körűen nyomon követheti. Ideális az elemzéshez és a fejlődési lehetőségek azonosításához.

Tudjon meg többet

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba