FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes NYOMKÖVETÉS

Valós idejű adatokon alapuló szolgáltatás, amelyet kifejezetten autóbuszos és turistabuszos felhasználásra fejlesztettünk, és részletes információkat nyújt az összes járművéről. Egyértelmű és tömör jelentésekben tekinthető meg az üzemanyag-fogyasztás, a károsanyag-kibocsátás, a vezetési profil, valamint a különböző műszaki figyelmeztetések és események, illetve a pozíciótörténeti adatok. A szolgáltatás egy felhasználóbarát webes eszköztáron keresztül érhető el.

Online járművek

A Flottakezelés számos dinamikus paramétert, műszaki eseményt és a földrajzi pozíciót figyeli. Az adatokat a jármű fedélzeti rendszereiből nyeri, majd ezeket GPRS segítségével továbbítja. Az így nyert információkat egy adatbázis tárolja, amely az interneten keresztül, biztonságos módon elérhető. Az üzemeltető számára az egész rendszer egy webes felület.

Jelentések

Az információkat számos különböző módon dolgozza fel a rendszer. A jelentések segítségével nyomon követheti az egyes járművek teljesítményét üzemanyag-fogyasztás, károsanyag-kibocsátás, alapjárati üzemelés, túl nagy fordulatszám, sebesség és gyorsulás szempontjából. A jelentések egyértelműen rámutatnak a vezetési stílus és az üzemanyag-fogyasztás, illetve a jármű elhasználódása közötti összefüggésekre.

Vezetési profil

A vezetési stílus a talán legnagyobb önálló tényező, amely az utasok kényelmére és az üzemanyag-fogyasztásra is hatással bír. Bizonyos paraméterek figyelésével felismerhető a továbbképzés szükségessége és a fejlődési lehetőséget jelentő területek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyes járművezetők egyéni követését korlátozhatják a személyes integritásra vonatkozó szabályok.

Figyelmeztetések és események

A jármű használati módjának felügyeletére rendkívül hasznos jelzések a műszaki események. A hőmérsékleti figyelmeztetések, az ajtónyitások száma és a különböző figyelmeztetések olyan statisztikai adatokat nyújthatnak, amelyek alapján rendszeres és ismétlődő problémák fedezhetők fel.

Helymeghatározás

A GPS-adatok a forgalomirányítóknak folyamatos információt biztosítanak az összes jármű helyzetéről. A késések és az útvonalról való letérések könnyen észrevehetők, valamint szemmel tartható a menetrend betartása is.

Rendszerkövetelmények

A Flottakezelés az összes BEA2 elektromos rendszerű Volvo autóbuszba és turistabuszba beépíthető, illetve bármilyen, FMS-átjáróval rendelkező egyéb gyártmányú járműbe. A felhasználói felület webes, és minden ügyfél egyénileg, a számára szükséges szolgáltatásokra fizet elő.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Zónakezelés

ZÓNAKEZELÉS

Tökéletes irányítás

Járművei a Zónakezelés segítségével betarthatják a korlátozásokat és a különböző földrajzi területek egyedi követelményeit.

Zónakezelés
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

A Volvo Busz Járműmenedzsment minden egyes járművéhez egyéni karbantartási és szerviztervet biztosít az üzemidő és a költséghatékonyság maximalizálására.

Járműmenedzsment
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba