HIBRIDAKKUMULÁTOR-SZERZŐDÉS

HIBRIDAKKUMULÁTOR-SZERZŐDÉS

Hosszú távon teljesítő akkumulátor

Garantálja a hibrid akkumulátor teljesítményét. A járművek üzemelési adatainak követésével a Volvo Buses figyelemmel kíséri minden egyes busz hibrid rendszerét és akkumulátorát a hibrid technológia előnyeinek folyamatos biztosítása érdekében. Így az üzemeltetőnek többé nem kell aggódnia az akkumulátor kapacitása vagy a drága akkumulátorcsere miatt.

Alapos felügyelet

A drága akkumulátorcserék elkerülése érdekében a Volvo az akkumulátorra vonatkozó szerződést kínál, amely garanciát nyújt a teljesítményre egy meghatározott havi díjért. A működési kritériumok a földrajzi terület, a domborzat, az utak állapota és az üzemelési ciklus. A felügyeleti rutin alapján minden egyes jármű akkumulátorát folyamatosan ellenőrzik online adatgyűjtéssel.

Precíz szabályzás

Az akkumulátorok hosszú távú teljesítményét a hibrid rendszer szabályozóprogramja biztosítja. Ez áramerősség-szabályzóval is rendelkezik, amely optimalizálja a teljesítményleadást, valamint a töltési áramerősséget fékezés során. Ezenkívül a szoftver végzi a fejlett cellamenedzsmentet és az akkumulátor hőmérséklet-szabályzási funkcióit is.

Hosszan tartó teljesítmény

A hibrid akkumulátort hosszú évekig tartó munkára terveztük. A közlekedési helyzet, a domborzat, az időszakosság és egyéb további tényezők alapján a Volvo a Hibridakkumulátor-szerződést úgy szabhatja az Ön vállalkozására, hogy azzal optimalizálja az üzemeltetési költségeit.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

Mindent tartalmaz

A Használatra Kész Szerződés teljesen üzemkész járműveket biztosít garantált, ütemezett rendelkezésre állással egy meghatározott díjért.

Használatra Kész Szerződés
SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba