I-Coaching

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

Az I-Coaching funkció segíti a járművezetőt az üzemanyag-hatékonyabb, biztonságosabb és az utasok kényelmét fokozó vezetésben. Az azonnali visszajelzés jóvoltából a vezetési stílus hatása valós időben látható. Üzemeltetőként Ön átlátja, hogy járműveit miként használják, ráadásul a rendszer az üzemanyag-fogyasztás, valamint a kopás és elhasználódás csökkentését célzó fejlődési lehetőségeket is kijelzi.

• Fokozott üzemanyag-hatékonyság • Fokozott üzemidő • Fokozott utaskényelem • Csökkentett javítási és karbantartási költségek • Még motiváltabb járművezetők • Csökkenő adminisztráció

Azonnali visszajelzések a vezetőnek

Az I-Coaching a járművezető kijelzője, amely jól látható vezetés közben. Azonnali visszajelzést ad, amennyiben a hat közül egy vagy több paraméter esetében túllépést regisztrál: fordulatszám (1/min), alapjárat (hh:mm:ss), fékezés (m/s²), gyorsulás (m/s²), sebesség (km/h) és oldalgyorsulás (m/s²).

Statisztika és nyomon követés

A vezetési paramétereket rögzíti és jelentésekbe foglalja össze a Flottakezelés portálon. A statisztikák egyértelműen mutatják, ha szükséges a vezetési stíluson változtatni. A járművezető-továbbképzéssel könnyen akár tízszázalékos üzemanyag-megtakarítás is elérhető. Ehhez még a fokozott utaskényelem társul, amely a simább vezetésből származó közvetlen előny.

Gyárilag vagy utólag beszerelve

Az I-Coaching a gyárban beépíthető a Volvo autóbuszába vagy turistabuszába, ám akár utólagosan is beszerelhető bármilyen Volvo buszba, illetve egyéb gyártmányú buszokba is. Az I-Coaching rendszerhez a Flottakezelés alapkiépítése szükséges a valós idejű adatgyűjtéshez és -feldolgozáshoz.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Járművezető-továbbképzés

JÁRMŰVEZETŐ-TOVÁBBKÉPZÉS

Járművezetője az Ön nagykövete

Program, amely felderíti a fejlődési igényeket és gyakorlati oktatást nyújt az autóbusz- és turistabusz-vezetőknek.

Járművezető-továbbképzés
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés
JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

A Volvo Busz Járműmenedzsment minden egyes járművéhez egyéni karbantartási és szerviztervet biztosít az üzemidő és a költséghatékonyság maximalizálására.

Járműmenedzsment
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba