ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Alkatrészellátási szerződéssel biztosíthatja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését. Így minimalizálható az állásidő és a műhely hatékonysága fokozható. Az Alkatrészellátási Szerződés attól függetlenül elérhető, hogy az üzemeltető saját műhelyet tart fenn vagy a Volvo Buses szervizhálózatára támaszkodik.

Nemzetközi jelenlét az elérhetőség biztosítására

Ha az Eredeti Volvo Alkatrészeket választja, akkor garantált minőségű, biztonságos és prémiumtermékeket kap, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy autóbusza vagy turistabusza teljesítményét optimalizálják. Amennyiben alkatrészt kell cserélni, akkor a Volvo elláthatja a hibás alkatrész könnyű azonosításához, a megfelelő cserealkatrész megtalálásához és megrendeléséhez szükséges eszközökkel. A Volvo kiterjedt logisztikai és raktárhálózatának előnyeit is élvezheti, hiszen ezek garantálják az elérhetőséget és a gyors kiszállítást.

Optimalizált raktárkészlet és költségkontroll

A készletek optimalizálása a megfelelő pótalkatrészekkel remek módja a költségek kézben tartásának. Igény esetén a Volvo a szükséges alkatrészeket a megfelelő mennyiségben és időben kiszállítja az Ön raktárába. Egy ilyen Logisztikai Partneri Megállapodás a teljesítmény nyomon követését és az automatikus utánrendelést is tartalmazza. Előnyei többek között a kiemelkedő rendelkezésre állás, az egészséges készlet és a javuló forgási sebesség. Ezenkívül a Volvo Alkatrészellátási Szerződései segítenek önnek kontrollálni a költségeit.

Nagyobb szervizkapacitás

Az alkatrészek fokozottabb elérhetősége mellett további előnyként a szerviz hatékonyságának növekedését is tapasztalni fogja. A várakozási idő megszüntetésével helyet szabadít fel a műhelyben és javítja a munkafolyamatot, miközben a járművek üzemidejét is maximalizálja.

A szerződés keretében kínált szolgáltatások

  • Alkatrészellátási szerződések
  • Logisztikai partneri megállapodás
  • Eredeti Volvo Alkatrészek
  • IMPACT (alkatrész-információk)
  • TechTool (hibakeresés)
  • Parts Online (rendelés)
  • Nemzetközi Logisztikai és Raktárhálózat

További szolgáltatásaink

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Ön mellett állunk

Európa egészét lefedő segélyszolgálat a Volvo Action Service, amely a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető – maximális üzemidőt és minimális állásidőt biztosít.

Volvo Action Service
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba