FELÚJÍTÁS

FELÚJÍTÁS

Volvo busza olyan marad, mint új korában

Felújítással meghosszabbítja a Volvo autóbuszok és turistabuszok élettartamát. Az utasteret, a külsőt és a műszaki tartalmat érintő frissítésekkel járműve újszerű állapotba hozható. Ez a szolgáltatás különösen előnyös olyan szolgáltatók számára, akik áthelyeznek járműveket olyan feladatokra, ahol az elvárt felszerelések és színek eltérnek a korábbitól, s ahol a friss járművekkel javul az ügyfél-elégedettség.

Termelékenység és a befektetés megtérülése

A Volvo felújítási programja igényfelméréssel kezdődik. Felmérik a belső, a külső és a műszaki állapotot, majd meghatározzák a szükséges lépéseket. Új ülésekkel és padlóburkolattal a jármű újnak hat, míg az új fényezés és az apró hibák kijavítása egészen felfrissíti a külső megjelenést. Ilyenkor érdemes beszerelni vagy jobbra cserélni az olyan felszereléseket, mint a légkondicionáló vagy a szórakoztatórendszerek.

Hosszabb élet

Igazán hosszú idő kell ahhoz, hogy egy Volvo hajtáslánca és szerkezete elfáradjon. Így az új beruházás alternatívájaként egy teljes körű felújítás rendkívül előnyös lehet, nem utolsósorban pénzügyi szempontból. Bölcs döntés proaktív karbantartást folytatni az üzemidő és a rendelkezésre állás folyamatos biztosítására.

Új tulajdonos

Amikor egy használt jármű új gazdára talál, minden érintett félnek előnye származik a felújításból. Jelentősen megnöveli az eladási árat, így a használt jármű vásárlója befektethet egy felújításba, így már az első naptól pénzt kereshet. Természetesen a Volvo Busz Finanszírozás is bevonható egy felújítási megegyezésbe.

Volvo minőség kívül-belül

Minden esetben az üzemeltető abban a biztos tudatban vághat bele a folyamatba, hogy az eredeti Volvo minőség megmarad. Mindent a Volvo üzemeiben intéznek, a munkát a legtapasztaltabb szakemberek végzik. Az eredeti gyártási dokumentációhoz való teljes hozzáférés azt is jelenti, hogy még a jelentős módosítások is a jármű minőségének és biztonságának megőrzésével hajthatók végre.

További szolgáltatásaink

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

HASZNÁLATRA KÉSZ SZERZŐDÉS

Mindent tartalmaz

A Használatra Kész Szerződés teljesen üzemkész járműveket biztosít garantált, ütemezett rendelkezésre állással egy meghatározott díjért.

Használatra Kész Szerződés
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba