Az Ön üzleti előnyei

Az Ön üzleti előnyei

Egy Volvo Szervizszerződés megkötésével a járműveiről a lehető legjobb módon mi gondoskodunk. Ezért a szervizszerződés tulajdonképpen egy befektetés, amely számos előnyt kínál.

  • Az üzemidő és a rendelkezésre állás biztosítása
  • A jármű minőségének megőrzése
  • A járműre szabott karbantartási terv
  • Pénzügyi kiszámíthatóság
  • Kevesebb adminisztráció
  • A maradványérték megőrzése
  • Dokumentált karbantartás
szervizszerződés

Szervizszerződés – Kék vagy Arany?

Mindenki számára kínálunk megfelelő Volvo Szervizszerződést, és könnyű kiválasztani azt, amelyik illik az Ön üzemeltetéséhez. Minden jármű saját egyedi szerviztervet kap. Így optimalizáljuk a karbantartási költségkeretét, és biztosítjuk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki abból.

Tudjon meg többet a Kék Szervizszerződésről Tudjon meg többet az Arany Szervizszerződésről
Alváz vagy komplett jármű

Alváz vagy komplett jármű

Mi a helyzet, ha az Ön Volvo busza egy külső felépítményező karosszériáját hordozza? Nem gond, ebben az esetben is választhatja bármelyik szerződésünket, beleértve az Arany Szerződést is. A karbantartást, valamint a hajtáslánc és a jármű javítását is tartalmazzák, az egyedüli kivételt a karosszéria alkatrészei jelentik, mint például az ajtók, a fedelek és a panelek.

Tudjon meg többet
Szakemberek kezében

Szakemberek kezében

A Volvo minden hivatalos szervizében biztos szakértelemmel rendelkező szerelők végzik a karbantartást és a javítást. Mi rendelkezünk a legfrissebb műszaki információkkal, valamint a szükséges eszközökkel és szoftverekkel. Az összes szerelőnk rendszeres képzésben részesül – így biztosítjuk, hogy a járművei a lehető legjobb gondoskodást kapják.

Egyedi szervizütemtervek

Egyedi szervizütemtervek

Minden jármű különböző. A rendkívül hosszú munkanapokat megélő városi autóbuszok másfajta odafigyelést igényelnek, mint a helyközi transzferjáratokat kiszolgáló kis futásteljesítményű járművek. A szervizszerződés keretében minden egyes járművére az adott felhasználásnak megfelelő szervizütemtervet készítünk.

Eredeti Volvo Alkatrészek

Eredeti Volvo Alkatrészek

Alkatrész és alkatrész között hatalmas lehet a különbség. Volvo busza Eredeti Volvo Alkatrészek használatával megőrzi az eredeti specifikációját. Ráadásul a Volvo hivatalos szervizében jól képzett szakemberek szerelik be ezeket.

Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba