Kék szerződés

KÉK SZERVIZSZERZŐDÉS

A megbízható életciklusért

A Volvo Kék Szerződés tartalmazza a megelőző karbantartást, amely szükséges ahhoz, hogy a járműve mindig munkára készen és csúcsformában maradjon. Egyértelműen összefoglalva: biztosítja az üzemidőt egy meghatározott költségért, amely egyenletesen oszlik el a szerződéses időtartama alatt. Ráadásul a szolgáltatást az egyes járművek üzemelési körülményeihez szabjuk.

kék szervizszerződés

Kék szervizszerződés

A Volvo Kék Szerződés tartalmaz minden szükséges karbantartást. A program több mint száz ellenőrzést tartalmaz. A számítógéppel támogatott diagnosztika mellett a gépjárművet buszos szakértők is átvizsgálják, akik próbautat is végeznek.

kék klasszikus szerződés

Kék Klasszikus szervizszerződés

A Volvo Kék Klasszikus Szerződés a már legalább 13 hónapja üzemelő járművekhez kínált ajánlatunk. A költségek egyenletesen oszlanak el a szerződés teljes időtartama alatt. A szerződés kiterjed a munkadíjra, az Eredeti Volvo Alkatrészekre és az egyéb anyagokra is. Így Ön pontosan tudja, hogy a szerződés ideje alatt milyen karbantartási költségekkel számolhat.

Szervizszerződés Önnek

A Kék Szervizszerződéseket aprólékosan úgy dolgoztuk ki, hogy hatékonyságot és időmegtakarítást biztosítsanak A szerződés finomhangolásához különböző lehetőségek közül választhat. Kattintson a lenti hivatkozásra, hogy többet megtudjon a szervizszerződéseink tartalmáról és előnyeiről.

Lefedettség: Kék

A szerződés a következő területekre terjed ki, amelyek mindegyike részletes tesztek listáját tartalmazza. A vizuális ellenőrzés és a próbaút természetesen mindig szerepel a műveletek között.

 

Kenés, olaj- és folyadékszintek ellenőrzése

Időszakos és éves ellenőrzések

Motorolaj és -szűrő

Üzemanyagszűrő cseréje

Szelep és befecskendező cseréje

AdBlue®-szűrő cseréje

Fékrendszer ellenőrzése

Sebességváltó-olaj és -szűrő cseréje

Olajcsere a hátsó tengelyben

A kezelőszervek és a vezetői munkakörnyezet ellenőrzése

Külső funkcionális ellenőrzés

Motortér

Első felfüggesztés

Kormánymű

A jármű aljának ellenőrzése

A karosszéria karbantartása*

Próbaút

Lefedettség: Kék Klasszikus

A szerződés a következő területekre terjed ki, amelyek mindegyike részletes tesztek listáját tartalmazza. A vizuális ellenőrzés és a próbaút természetesen mindig szerepel a műveletek között.

 

Kenés, olaj- és folyadékszintek ellenőrzése

Időszakos és éves ellenőrzések

Motorolaj és -szűrő

Üzemanyagszűrő cseréje

Szelepek és befecskendezők cseréje

AdBlue®-szűrő cseréje

Opciók

A szervizszerződésben foglaltakon túl számos értékes opció közül választhat. A műveletek pontos listája és tartalma országfüggő. További információkért forduljon a Volvo képviselőjéhez.

 

Példák az opcionális lehetőségekre:

• Jogi ellenőrzés

• Kiszállítás/felvétel a műhelyből

• Országúti segítségnyújtás

• Ablaktörlő lapátok, izzók és biztosítékok cseréje

• Olaj, hűtőfolyadék és fagyálló feltöltése

• Kiegészítő berendezések karbantartása

alkatrészszerződés

Alkatrészszerződések – optimalizált partnerség

A nagyobb flottával rendelkező üzemeltetők számára – akik teljesen felszerelt saját szervizükben képzett szerelőket alkalmaznak – a Volvo személyre szabott megoldásokat kínál az alkatrészellátásra, a logisztikát és az elfogadott keretek között a meghatározott havi alkatrészköltségeket is beleértve.

LETÖLTÉSEK

Itt talál további információkat. Használja a hivatkozásokat a dokumentumok letöltéséhez.

Kék Eredeti Szervizszerződés Adatlapja (PDF, 1.2 MB)
Kapcsolódó témák
Arany – a mindent tartalmazó megoldás

Arany – a mindent tartalmazó megoldás

Az Arany Szerviszerződés a legjobb védelmet nyújtja a nem tervezett leállásokkal szemben. Biztosítja, hogy az autóbusz mindig csúcsformában maradjon. Mindezt előre meghatározott, fix vagy kilométerenkénti havi díjért cserébe. A szerződés magában foglalja az alváz, a hajtáslánc és a felépítmény teljes megelőző karbantartását és javítását. Ezenkívül a szerződés opcionális kiterjesztéseit is kínáljuk Önnek, például a kiegészítő berendezések karbantartására.

Tudjon meg többet
Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Kapcsolat