SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

Szervizszerződéseink a kívánt szintű védelmet nyújtják ügyfeleinknek a nem tervezett leállásokkal és költségekkel szemben, havi díj ellenében. Fix árért vagy kilométerenkénti költségként. Szerződéseink három különböző szintű változatot kínálnak, ráadásul ügyfeleink egyénileg választhatják ki a tartalmukat.

Üzemidő fix árért

Egy szervizszerződéssel mindig előre tudja a megelőző karbantartás árát. Ráadásul megvédi tevékenységét a nem tervezett javítási költségektől és leállásoktól.

Ahogy tetszik

A Volvo Busz Szervizszerződéseket úgy terveztük, hogy igazodjanak az Ön tevékenységéhez. A cél, hogy a hatékonyan megfeleljünk azoknak az igényeknek, amelyek túlmutatnak az Ön saját műhelyében vagy garázsában elvégezhető műveleteken. Éppen ezért három különböző szintet kínálunk: egy Kék alapcsomagot, egy átfogó Ezüst változatot és a mindent tartalmazó Arany szerződést. Ezeken kívül több opcióból választhat a szerződése finomhangolásához.

Egyéni szervizütemterv

Minden jármű esetében meghatározzuk a várható használatot. Ez kétszeres előnyökkel jár. Egyrészről a jármű a lehető legtöbb időt tölti üzemben, másrészről pedig Önnek kiváló háttér-információt nyújt a járművek bevethetősége kapcsán.

SZERZŐDÉSI SZINTEK

KÉK

A Volvo Kék szerződés tartalmazza a Volvo autóbusza vagy turistabusza számára előírt megelőző karbantartását a Volvo karbantartási ütemtervnek megfelelően.

Ezüst

A Volvo Ezüst szerződés a Kék tartalmán felül a hajtáslánc javítási munkáit – a munkadíjjal és az alkatrészköltségekkel együtt – is magába foglalja.

Arany

A Volvo Arany szerződés a jármű minden szükséges javítási munkálatára is kiterjed.

További szolgáltatásaink

VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Ön mellett állunk

Európa egészét lefedő segélyszolgálat a Volvo Action Service, amely a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető – maximális üzemidőt és minimális állásidőt biztosít.

Volvo Action Service
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba