JÁRMŰMENEDZSMENT

JÁRMŰMENEDZSMENT

Fokozott üzemidő és hatékonyság

Üzemidejének a száz százalékhoz a lehető legközelebb emelését célzó szolgáltatás, amely az összes szükséges szervizlátogatást minimális szinten tartja időtartam és költség szempontjából egyaránt. Az egyedi szervizütemterv optimalizálja az egyes járművek szervizintervallumát, s a valós idejű adatok segítségével az intervallum az aktuális felhasználáshoz és a vezetési körülményekhez igazítható.

Egyéni szervizütemterv

A megszakítások nélküli üzemelés kulcsa a megfelelő karbantartás. Az elhanyagolt karbantartás elkerülhetetlenül nem tervezett javításokhoz vagy akár leállásokhoz vezet. Azonban a túlzottan gyakori szervizelés negatív hatással bír a jármű termelékenységére. Éppen ezért a Járműmenedzsment minden egyes jármű saját egyéni szervizütemtervén alapul.

Finomhangolás valós idejű adatokkal

A karbantartások kezelése új szintre léphet a karbantartási költségek telematikai funkciókon alapuló optimalizálásával. Az egyedi szervizütemterv előrejelzéseken alapul, illetve a folyamatosan áramló valós idejű adatok nyomon követésén – így minden jármű szervizterve adaptívvá válik.

A karbantartás-tervezés eszköze

A Járműmenedzsment egy aprólékosan kidolgozott folyamat. Nemcsak az üzemidőt és a bevételét növelheti vele, hanem a szervizelés hatékonyságát is. Átfogó áttekintést kap flottájáról, valamint az egyes járművek részletes diagnosztikáját. A hibakódok és a figyelmeztetések, valamint a szükséges alkatrészek és a munkaórák ismeretében a karbantartás tervezése sokkal proaktívabbá válhat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Zónakezelés

ZÓNAKEZELÉS

Tökéletes irányítás

Járművei a Zónakezelés segítségével betarthatják a korlátozásokat és a különböző földrajzi területek egyedi követelményeit.

Zónakezelés
I-COACHING

I-COACHING

Járművezetői tudása növeli a termelékenységet

A járművezetők vezetési stílusa a hatékony üzemelés kulcsa. Az I-Coaching azonnali visszajelzést és tanácsot ad vezetőinek a még hatékonyabb vezetés érdekében.

I-Coaching
FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAKEZELÉS

Valós idejű, internetes nyomkövetés

A flottakezelés csökkenti költségeit a jármű használatára vonatkozó részletes és összesített, valós idejű adatokon nyugvó információk alapján.

Flottakezelés
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba