VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Ön mellett állunk

Európa egészét lefedő segélyszolgálat a Volvo Action Service, amely a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető. Többnyelvű telefonközpont és számos segélynyújtási szolgáltatás biztosítja a maximális üzemidőt és a minimális állásidőt.

Éjjel-nappal elérhető

A nap huszonnégy órájában és az év minden napján rendelkezésre álló Volvo Action Service mindenben segíti Önt, a javítástól kezdve a pénzügyi és jogi segítségnyújtásig, a fordítástól és tolmácsolástól a járművezetője hazaszállításáig.

Garantált minőség

A Volvo Group részeként és a Volvo Trucks márkával folytatott együttműködésnek köszönhetően a segítség soha nincsen túl messze. Európa-szerte szervizek százai állnak készenlétben arra, hogy segítsenek Önnek újra útra kelni. Az összes javításhoz Eredeti Volvo Alkatrészeket használunk, amelyeket szakképzett szerelők építenek be.

Tények röviden

  • Éjjel-nappali járműjavítási támogatás, a gumiabroncsokat is beleértve
  • Egyetlen telefonhívással mindent elintézhet – a saját anyanyelvén
  • A részletesen lebontott számlát az anyanyelvén kapja
  • Az új, komplett buszok eredeti vásárlói egy korlátozott előfizetést kapnak járművük mellé*

* A piacspecifikus feltételekről, kérjük, érdeklődjön Volvo értékesítőjénél!

További szolgáltatásaink

ALKATRÉSZELLÁTÁS

ALKATRÉSZELLÁTÁS

Biztos alkatrészellátás

Egy Alkatrészellátási Szerződés biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának megfelelő méretezését, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Alkatrészellátás
SZERVIZSZERZŐDÉSEK

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Garantált üzemidő

A Szervizszerződések jelentősen javítják az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Három szolgáltatási szintből választhat.

Szervizszerződések
FELÚJÍTÁS

FELÚJÍTÁS

Volvo busza olyan marad, mint új korában

Felújítással meghosszabbítja a Volvo autóbuszok és turistabuszok élettartamát. Az utasteret, a külsőt és a műszaki tartalmat érintő frissítések további hosszú éveket adnak az élettartamhoz.

Felújítás
Volvo Buses

Volvo Buses

Forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba