Mindent egy kézből

Mindent egy kézből

A Volvo teljes körű szolgáltatáskínálata lefedi a járműveket, a javítást, a karbantartást és a biztosítást is. Ráadásul ezeket olyan pénzügyi megoldásként ajánljuk, ami a legjobban illeszkedik az Ön igényeihez. Mindezt egyetlen kézből, az Ön Volvo márkakereskedőjén keresztül érheti el. Mindegy, hogy új vagy használt járműveket szeretne, vagy esetleg ebből is és abból is. A Volvo járművei iránti elkötelezettségünknek köszönhetően egyedülállóan optimalizálhatjuk az Ön flottájának finanszírozását.

Így működik

Így működik

A Volvo Financial Services (VFS) már 2001 óta a Volvo Group pénzügyi szolgáltatója. Globális erőnk, helyi ismereteink és együttműködő megközelítésünk széles körben népszerű partnerré avattak minket. Ügyfeleinkkel együtt mindig egyszerű és egyértelmű megoldást keresünk. Könnyedén felmérjük finanszírozási igényeit, ráadásul a mi megállapodásunkkal a bankjánál lévő hitelkeretét is megőrzi.

Volvo Pénzügyi Szolgáltatások

 

Volvo Részletfizetés

Volvo Részletfizetés

Szeretné, ha a járműve rendszeres és kiszámítható részletek után az Ön tulajdonába kerülne? Akkor a részletfizetés a megoldás! A busza megjelenik a mérlegében, majd az utolsó részlet kifizetése után az Ön tulajdonába kerül.

Volvo Részletfizetés
Volvo LÍZING 1

Volvo LÍZING 1

A Lízing 1 egy költséghatékony finanszírozási csomag, amelyet az Ön üzletmenetének pénzforgalmához szabunk. A tulajdonlás rugalmas módját kínálja, és azonnali előnyöket kínál a pénzforgalom terén.

Volvo lízing 1
Volvo Operatív Lízing

Volvo Operatív Lízing

A Volvo Operatív Lízinggel a lehető legmodernebb járművek flottáját üzemeltetheti a lehető legkisebb költségért. Nincs jelentős kezdőrészlet, így a pénzforgalmára is vigyázunk.

Volvo Operatív Lízing
Volvo biztosítás

Biztosítás

Mindent egy kézből kínálunk – vonzó biztosítási termékeket is. Ismerjük a kockázatokat, amelyekkel szembe kell néznie, így tudjuk, milyen védelmet igényel. Éppen ezért kiváló biztosítási termékek egész sorát nyújtjuk, amelyeket kifejezetten a személyszállítás igényeire és a helyi körülményekhez szabtunk. Természetesen a biztosítása kombinálható a finanszírozási megállapodással is. A Volvo Financial Services jóvoltából elegendő egyetlen kapcsolattartó, mégis minden területen szakértő támogatást kap. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találjuk meg az Ön számára megfelelő átfogó megoldást.

Tudjon meg többet
Miben segíthetünk?

Miben segíthetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba